KeződoldalKapcsolatKíváncsi vagy, idén mi vár még rád a szerelemben? - Csillagjegyed elárulja

Kíváncsi vagy, idén mi vár még rád a szerelemben? – Csillagjegyed elárulja

-

Születési dátumunk és ezáltal csillagjegyünk számos olyan érdekes és izgalmas dolgot árul el rólunk, amit talán nem is gondoltunk volna magunkról. Természetesen nem mindenki hisz ebben, mivel hókuszpókusznak tartják az egészet, de őket is meg lehet érteni. Mivel személyiségünk és tulajdonságaink változnak, ezért úgy vélik, hogy nem lehet ennyire általánosítani. Valamilyen mértékben azt kell mondjuk, hogy igazuk van. Ám ennek ellenére bizony vannak olyan dolgok, amiben az egyes csillagjegyek szülöttei igenis megegyeznek, éppen azonos természetükből kifolyólag.

Szerelmi életünk tele van izgalmakkal, szeretettel, törődéssel és megannyi csalódással. Minden egyes év új izgalmakat tartogat számunkra, de az, hogy mire számíthatunk még az idén, azt posztunkban most eláruljuk.

Kos

Amennyiben magányos Kosként éled életed, akkor különösen szerencsés időszak elé nézel, ugyanis egy új szerelem ragyogja be mindennapjaidat. Elsöprő érzéseid olyan erősek lesznek, mint még soha. Ez viszont azzal járhat, hogy elhanyagolod munkádat, barátaidat, szeretteidet, ami problémákat okozhat. Ha párban élő Kos vagy, akkor kapcsolatod fordulóponthoz ér. Lehet ez egy eljegyzés vagy gyermekáldás is, ami az eddigieknél is közelebb titeket egymáshoz. Kapcsolatotok sokkal erősebb lesz, mint eddig valaha.

Bika

Egyedülálló Bikaként összeszűrheted a levet egy közeli ismerősöddel, de ennek nem lesz jó vége. Mély barátságotoknak ez románc véget fog vetni. Ugyanakkor nem kell aggódnod sem, mert találkozni fogsz azzal az emberrel, akire mindig is vágytál. Ha már párkapcsolatban élő Bika vagy, akkor nehéz időszak vár rád. Akár kapcsolatod vagy házasságod is véget érhet. Az év végéig ki fog derülni, hogy valóban összetartoztok-e pároddal vagy külön utakon kell tovább folytatnotok életeteket.

Ikrek

Ha párkereső Ikrek vagy, akkor bizony jól érzed magad a bőrödben, egész egyszerűen epekednek utánad. Egy-egy kaland ugyan belefér az életedbe, de semmi pénzért nem vetnél véget a csodálatos szingli létnek. Legalábbis 2020-ban biztosan nem. Ha szerelmes Ikrekként éled életed, akkor a zöld szemű szörny, vagyis a féltékenység belopakodhat kapcsolatodba. Sok vita és konfliktus van készülőben, amit sikerül tisztáznod vagy akár elkerülnöd is. Az év végére kapcsolatodban beköszönt a béke, a harmónia és az igazi boldogság.

Rák

Ha szingli Rákként tengeted mindennapjaidat, akkor az év vége neked kedvez, mert megtalálhatod az igazit. Ráadásul egy rég nem látott ismerős személyében. Egy hosszú és szenvedélyes kapcsolat vár rád. Abban az esetben viszont, ha szerelmes vagy, egy nehéz időszak előtt állsz. Kapcsolatod amúgy is rendkívül vékony jégen táncol, így elég egy kis veszekedés és már vége is. Valójában rajtad áll, hogy mit kezdesz az életeddel. Igyekszel megerősíteni párkapcsolatod vagy végleg lezárod azt.

Oroszlán

Szingli Oroszlánként már kezded feladni a reményt, úgy érzed, hogy te soha nem fogod megtalálni életed párját. Mindig belenyúlsz a tutiba és hatalmasakat koppansz. Még mielőtt végleg feladnád jön valaki, aki azonnal levesz a lábadról, az érzés pedig, kölcsönös lesz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor elégedett vagy a szerelmi életeddel, minden téren. Elbíznod azonban nem szabad magad, mert az a visszájára sülhet el. Igyekezz megtartani ezt a csodálatos kapcsolatot, megőrzni ezt a szerelmet.

Szűz

Magányos Szűzként több kapcsolatot is kialakíthatsz az év végéig, ezekből pedig egy, akár életre szóló lehet. Ugyanakkor ne dőlj be mindenkinek, mert tudod, van, aki csak azt akarja. Legyen szó nőről vagy férfiról, ez mindkét nemre jellemző. A sok kapcsolat helyett inkább várd ki azt az egyet, érezni fogod, hogy igen, ő az. Szerelmes Szűzként megrendülhet a bizalmad párodban, de az év az utolsó napjaira mindez a múlté lesz. Kapcsolatotok és bizalmad is helyreáll majd.

Mérleg

Mint egyedülálló Mérleg kissé begubózol, ez az oka annak, hogy nem találsz párt magadnak. Ha nem mozdulsz ki, akkor a nagy Ő nem fog bekopogtatni hozzád. Ez azonban, most egyáltalán nem zavar, mert magadra szeretnél koncentrálni, hogy az új esztendőben lendületesen és magabiztosan foghass bele a párkeresésbe. Ha szerelmes vagy, akkor meginogsz majd a kapcsolatodban, ennek oka pedig, a sok vita lesz. Ez a megingás azonban, inkább csak elméleti, mivel kettőtök között rendkívül erős kötelék és mély érzelmek vannak, így tényleg elbizonytalanítani senki és semmi nem tud téged.

Skorpió

Szingli Skorpióként úgy érezheted, hogy az igazi belépett az életedbe, ez azonban, sajnos nem így van. Az az ismeretlen, akivel még ebben az évben összetalálkozol, nem az igazi. Egy régi ismerősöd segíthet neked abban, hogy ne kerülj teljesen magad alá, sőt, ez nem minden. Éppen ő lehet az, akivel szorosabb és intimebb viszonyba kerülhetsz. Párkapcsolatban élő Skorpióként még jobban összekovácsolódsz szerelmeddel. A karácsony közeledtével pedig, az ünnepi készülődésben is közelebb kerültök egymáshoz. Akár egy új szintre is léphettek, ami mindkettőtöket még boldogabbá tesz.

Nyilas

Ha egyedülálló vagy, akkor nézz egy kicsit körül. Nem kell túl messzire menned ahhoz, hogy észrevedd, egy közeli barátod gyengéd érzelmeket táplál irántad. Az év utolsó hónapjának elején minden világossá válik és te is be fogod látni, hogy ezt a baráti kapcsolatot talán érdemes kockára tenned. Szerelmes Nyilasként egy rosszakaród megkeserítheti életed, ami párkapcsolatodban is bonyodalmakat okozhat. Az egész odáig fajulhat, hogy elbizonytalanodtok egymásban, de végül kiderül, hogy mi vagy ki áll a háttérben. Ezzel pedig, minden probléma egy csapásra megoldódik majd.

Bak

Ha egyedülálló Bak vagy, akkor az év hátralévő része rendkívül izgalmas lesz számodra. Két új ember is belép az életedbe, akik közül nagyon nehezen tudsz választani. Az egyik nagyon jól néz ki, a másik kedves és odaadó. Azt te is tudod, hogy nem tarthatsz egyszerre két vasat a tűzben, választanod kell, még idén. Ha már kapcsolatban élsz, elképesztően boldog időszak vár rád, béke, harmónia és szerelem uralkodik majd közted és párod között.

Vízöntő

Ha szingli Vízöntő vagy, akkor év végére saját magad helyzetét nehezíted meg azzal, hogy rágörcsölsz a párkeresésre. Egyszerűen csak hagyd, hogy sodorjon az ár és biztos lehetsz benne, hogy megtalálod azt, akire mindig is vágytál. Ha szerelemes vagy, akkor decemberben viharfelhők gyülekeznek majd a munkahelyeden, ez pedig, nagy hatással lehet párkapcsolatodra és nem a jó értelemben. A karácsony közeledte viszont, lecsillapítja a kedélyeket és újra eluralkodik a béke és a szeretet.

Halak

Egyedülálló Halakként újra felbukkanhat életedben az exed, te pedig, ismét elcsábulhatsz. De ne feledd, egyszer már szakítottatok és csak a töltött káposzta jó felmelegítve. Ha újra belemerülsz ebbe a viszonyba, akkor megint pofára fogsz esni. A szerelmes Halak viszont egy kissé meginoghat és elbizonytalanodhat. Meg fogod kérdezni magadtól, hogy valóban a jelenlegi párod-e az, akivel meg akarod osztani egész életedet. Az ünnepek alatt választ fogsz kapni kérdésedre. Legyen az szakítás vagy folytatás, tudni fogod, hogy jól döntöttél.

Kíváncsian várjuk!

Ezt is olvasd el