KeződoldalCelebMagyar celebek, akik hűtlenek voltak párjukhoz

Magyar celebek, akik hűtlenek voltak párjukhoz

-

A magyar sztárok szerelmi élete sem mindig olyan egyszerű és boldog, mint amilyennek a külvilág felé mutatják. Bizony az ő kapcsolataikban is előfordulnak veszekedések, sőt, sokuk számára a hűtlenség sem ismeretlen fogalom. Annak idején Demcsák Zsuzsa beszélt arról, hogy ő sem volt mindig a hűség mintaképe, de korántsem ő az egyetlen a magyar sztárvilágból. Bódi Guszti, Kökény Attila és Pásztor Anna is beszámolt arról, hogy nem mindig a párjuk volt az egyetlen az életükben.

Kökény Attila

A Kökény Attila és párja a TV2 Love Bistro című főzős műsorában szerepel és látszólag minden a legnagyobb rendben köztük. Az énekes elárulta, hogy sajnos ez nem mindig volt így. Attila tizenkét évvel ezelőtt félrelépett, házassága ebből kifolyólag válságba került. Külön költözött párjától és ez idő alatt világossá vált számára, hogy csakis Aranka mellett lehet boldog. Ő az egyetlen nő, akire szüksége van. Bocsánatkérés gyanánt még egy dalt is írt feleségének, aki végül visszafogadta őt.

“Két hónapig külön is voltunk Arankával, ami életem eddigi legnehezebb időszaka volt. Sajnos az ember sokszor csak akkor jön rá, hogy mennyire szereti a másikat, amikor úgy érzi, hogy elveszíti.
Emlékszem, hogy rengeteget küzdöttem, mire visszanyertem a bizalmát, tényleg mindent bedobtam.
Ezt a sztorit örökre elástuk, szerencsére Aranka sem hánytorgatja fel nekem. Ettől függetlenül egy egészséges féltékenykedés még a mai napig jelen van a kapcsolatunkban, de szerintem ez normális, tekintve, hogy a rajongóim kilencven százaléka nő”- nyilatkozta az énekes.

Vasvári Vivien és Szegedi Fecsó

Luxus Vivient nagyon megviselte, hogy férje megcsalta őt. Vivi kisfia születése után teljesen maga alá került, amikor látott egy videót Fecsó hűtlenségéről. Annyira lefogyott, hogy súlya csak 42 kilogramm volt. Fecsóval többször is szakítottak, valóban se veled, se nélküled kapcsolatról volt szó. Vivien elmesélte, hogy mindezek ellenére hitt abban, hogy férje megváltozik, de végül rá kellett ébrednie arra, hogy ez soha nem fog bekövetkezni, mert Fecsónak esze ágában sincs változtatni viselkedésén. “Kaptam a híreket, hogy hűtlen. Én naiv fejemmel nem hittem senkinek sem” – írta közösségi oldalán a luxusfeleség.

A gyerekek érdekében viszont úgy határozott, hogy férje mellett marad és ameddig lehet, kitart. “Adtunk egy utolsó esélyt Edwardka miatt. Tudtam, hogy nem lesz már semmi a régi! Egyszerűen nekem nem ment. Kiábrándultam. 1,5 hónap után azt mondtam, nem bírom, elég volt! Nem vagyok boldog, és soha többé mellette nem is leszek már az! Elárult! Megalázott számtalanszor! Elment. Aznap már más nővel volt este! Itt tudtam, hogy soha többé nincs visszaút! Soha! Remélem, a családja elvesztése árán megtanulta azt, hogy soha többet nem követ el ilyen hibát.”

Pásztor Anna

Az énekesnő mindenkit meglepett, amikor 2017-ben lerántotta a leplet kapcsolatáról. Anna a nyilvánosság előtt vallott színt, miszerint párjával nyitott kapcsolatban élnek. 26 együtt töltött év alatt sokszor távolodtak el egymástól, sokat utaztak, hol együtt, hol külön és úgy vélték, hogy jobb lazítani a gyeplőn. Amikor pedig újra találkoztak ez nem volt vitatéma köztük, ugyanott folytatták, ahol abbahagyták.

Az énekesnő elmondása szerint, mindig is tudta, hogy párjával visszatalálnak egymáshoz, történjék bármi. Elmesélte, hogy férje minden lánynak, akivel csak dolga volt elmondta, hogy neki van egy szerelme, Anna, aki mindig az első lesz számára. Mindig szabadon éltek, mert szerintük az élet egy nagy játék, amit szenvedéllyel kell játszani. Amellett, hogy szerelmesek, barátok is és közös gyermekeik érkezésével sem változott semmi.

Bódi Guszti

Bódi Gusztit mindenki jól ismeri, ahogy feleségét, Margót is, akivel 45 esztendeje házasok. A hosszú évek alatt Guszti többször is megcsalta őt, de Margó elnézte férje tévedéseit és együtt maradtak.

“Én nem veszem észre, ha Guszti megcsal… Voltak félrelépései, de nem csináltam belőlük nagy ügyet. Amikor a fiaink kicsik voltak, eszembe se jutott volna egy-egy ilyen kaland miatt vasárnapi gyerekeket csinálni a fiaimból. Meg hogy kezdjünk el osztozkodni azon, amit közösen hoztunk össze… A férfiakban ott a vadászösztön, ezt el kell fogadni.
Persze fáj, hogy ha ez megtörténik, de nem vagyok hajlandó ezért feldúlni a házasságomat.
Guszti megkívánt egy sütit – és akkor mi van? Szeretem, imádom a Bódit, és ezért egy nő miatt sem fogom felrúgni a házassági eskümet!” – nyilatkozta Margó. Azt meg kell hagyni, hogy nem sokunk tette volna ugyanezt az ő helyében. Margó egy erős és magabiztos nő, ezt pedig mutatja az is, hogy házassága még ennyi idő után is biztos lábakon áll.

Kucsera Gábor

A sportoló napjainkban már boldog házas ember, 2013-ban vette feleségül Tápai Szabinát. A 38 éves kajakosnak két gyermeke született Milla és Bence. Kucseráról A Pénzt vagy éveket! című vetélkedőben árulta el jó barátja, Kammerer Zoltán, hogy Gábor korábban nem arról volt híres, hogy kitartson egyetlen lány mellett. “Volt egy aktuális barátnője, meg egy, akinek csapta a szelet. A barátnőjét rám bízta aznap estére, én otthon ültem azzal a lánnyal, keresztrejtvényeztünk, tévét néztünk. Akinek csapta a szelet, azzal elment találkozni, a másiknak meg azt mondta, nem ér rá.”

A sportember hozzátette a történethez, hogy éppen kirakta a lányt, akivel randevúzott, majd megcsókolta, amikor úgy érezte, valaki figyeli őt. A villamos éppen a piros lámpánál állt és mindössze egyetlen utasa volt, a barátnője, akinek azt mondta, azért nem találkoznak, mert az ágyat nyomja otthon, mivel nagyon beteg.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...