KeződoldalCelebMajka így érzi magát most - A rapper nemrég gyógyult ki a...

Majka így érzi magát most – A rapper nemrég gyógyult ki a koronavírusból

-

Majkáról november 6-án, pénteken derült ki, hogy elkapta a koronavírust és családja is megfertőződhetett. A rapper akkor azt mondta, hogy elváltozást találtak a tüdején, így be kell feküdnie a kórházba. Már aznap este bejelentkezett karanténnaplójában és megosztotta rajongóival, hogy mi történt vele. A rapper folyamatosan tartotta a kapcsolatot rajongóival Youtube-csatornáján keresztül.

A zenész egy barátjával együtt csináltatott mellkasi CT-vizsgálatot, aki szintén COVID-19 fertőzött, ott vették észre a kisebb elváltozást a tüdejében. A nagyobb baj elkerülése érdekében kórházban kellett maradnia. Majka állapota egy ideig stagnált, így hazaengedték kisfia születésnapjára, később azonban ismét kórházba került. Mint mondta, a “vírus ledöntötte őt a lábáról”. A kórházban szteroidokat kapott, hogy állapota minél előbb javulni kezdjen.

Majka akkor úgy gondolta, hogy futballozás közben kaphatta el a betegséget. A zenész tizenegy napot töltött a balassagyarmati kórházban. Körülbelül két hete tért haza az egészségügyi intézményből és bár gyógyultnak nyilvánították, ő mégsem érzi magát tökéletesen.

“Gyakorlatilag lábadozás van még. Elképesztő, mit hagy maga után ez a betegség. Főzünk, sorozatot nézünk, én zenéket rakok össze, próbálok szöveget írni, de az valamiért nem megy az elmúlt időszakban.” Így telnek most a rapper hétköznapjai. Azt is hozzátette, hogy az volt a legrosszabb a betegségében, hogy bizonytalan volt minden. Nem tudta, mi történik vele, mikor lesz vége, hiszen ő még tíz nap után is pozitív teszteket produkált.

Majka tervei szerint 2021-ben végre visszakaphatja régi életét. Jelenleg dalokat ír és nem is akar arra gondolni, hogy jövőre is így kell majd élnie. Újra szeretne színpadra állni, éppen ezért minden reménye a vakcinában van. Véleménye szerint, ha minden ól megy, akkor jövő tavasszal újra helyreáll a rend az egész világon és már nem kell ezzel az alattomos betegséggel együtt élnünk.

“A Covid egy alattomos, sunyi betegség, de akkora ereje azért nincs, hogy kiirtsa az előadóművészetet. Az ember mindig kitalál valamit!”- – fogalmazott.

Ezt is olvasd el