KeződoldalCelebMariah Carey száz kiló volt egy évvel ezelőtt, de új külsejétől mindenki...

Mariah Carey száz kiló volt egy évvel ezelőtt, de új külsejétől mindenki eldobja az agyát.

-

Az ötszörös Grammy-díjas amerikai pop- és R&B-énekesnő, Mariah Carey nagyon súlyosan elhízott az utóbbi években. Már majdnem száz kilogrammot nyomott a mérlegen. Ám ahhoz, hogy a felesleget leadja elég komoly dologra szánta el magát.

Sajnálatos módon a média és a bulvár magazinok nem a sikereire és teljesítményére összpontosítottak, sokkal inkább a kudarcaira. Volt rá példa, hogy párszor elfelejtette saját számainak a szövegét, illetve folyamatosan napi rendi téma volt a testén felhalmozott fölösleg. Ennek a nyomásnak köszönhetően lett depressziós és hízott meg még jobban.

Mivel már nem tudta feldogozni, hogy így néz ki, tavaly ősszel úgy döntött, hogy sebészi beavatkozás útján szabadul meg a felesleges kilóitól. Rengetegen gúnyt űztek belőle, amit egyszerűen nem bírt tovább elviselni. Ezért döntött a műtét mellett.

A minap egy rendezvény keretein belül, már megújult külsővel pózolt a kamerák előtt, ahol szemmel láthatóan is körülbelül harminc kilótól szabadult meg.

Mariah egy közeli ismerőse egyszer nyilatkozott egy lapnak és elmondta, hogy az énekesnőn gyomorszűkítő beavatkozást is végrehajtottak már, de ez nem tűnt annyira jó ötletnek, ugyanis egy turné alkalmával jött rá, hogy ezzel a testtel már nem tud úgy mozogni a színpadon, mint azelőtt. Képtelen volt levegőt venni egy-egy koncert közben.

Volt olyan alkalom, hogy a meghirdetett koncertjére senki sem akart elmenni és ez abból derült ki, hogy egyetlen jegy sem kelt el. Ez is nagyon bántotta az énekesnőt.

Az idei év American Music Awards díjátadón minden szem őt figyelte, hiszen döbbenetes külsővel mutatkozott meg a rendezvényen. Mindenki tudta, hogy most már, ha akarná sem tudná letagadni, hogy műtéten esett át azért, hogy ilyen külseje legyen. Mariah majdhogynem harminc kiló fölöslegtől vált meg, aminek szemmel láthatóan nagyon is örül, és visszatért a mosolygós énekesnő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

A fotósoknak lehetősége volt lencsevégre kapni Mariah-t, ahogy egy kissé hiányos, ám vonzó öltözetben jelent meg egy Halloweeni partin. Már a napját sem tudjuk, hogy mikor láttuk ilyen csinos formában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Így nézett ki akkor, mikor a negyvenkettedik életévét taposta.

Régen sokkal-sokkal jobb formának örvendett és boldogabb is volt.

Pályája elején még nádszál vékony volt. Hihetetlen, hogy mennyit változott azóta.

Ezt is olvasd el

A köröm formája rengeteg dolgot árulhat el az emberről – A...

0
Rengeteg elmélet van azon dolgokról, melyek képesek felfedni személyiségünk legtitkosabb részeit. A kézírás, a kézfogás, hanglejtés, szemszín és még sorolhatnánk. De azt tudtátok, hogy...