KeződoldalEmberekMegdöbbentő vallomás - "Anyám kifizette az esküvőmet, kilenc hónap múlva pedig gyereket...

Megdöbbentő vallomás – “Anyám kifizette az esküvőmet, kilenc hónap múlva pedig gyereket szült a férjemnek”

-

A fiatal nő soha nem bocsátja meg, amit az anyja és a férje tettek vele.

Egy fiatal angol nőnek, Lauren Wallnak egy életre megrendült az emberekbe vetett hite és bizalma, ugyanis megtörtént vele az újdonsült feleségek legrosszabb rémálma. Lauren 19 évesen ment férjhez szerelméhez, Paul-hoz, aki egyébként reptéri munkásként dolgozott.

Az álomesküvő tökéletes volt, amelyet Lauren 53 éves édesanyja finanszírozott. A fiatal nő hálás volt anyjának ezért, így Paullal magukkal vitték a nászútjukra, Devonba. A nő boldogsága azonban nagyon rövid ideig tartott.

Alig, hogy elkezdték közös életüket, az ifjú férj nyolc hét után el is költözött tőle. Megváltozott a viselkedése, nagyon furcsa lett és rejtegette a telefonját is. Az esküvő után néhány héttel Lauren húga édesanyjuk telefonját használta, amikor megtalálta Paul és anyja egymásnak küldött üzeneteit.

Wall szembesítette férjét az információkkal, amiket megtudott. Paul nem sokkal később elköltözött, elhagyta feleségét és hét hónapos kislányát.

Lauren anyja, Julie és Paul mindig is jól kijöttek egymással, de a nőnek eszébe se jutott, hogy ennél többről lehet szó. Úgy gondolta, nincs oka a gyanakvásra. Kilenc hónappal később azonban anyja világra hozta férje gyermekét. Julie kezdetben tagadta, hogy a gyermek Paultól van, de miután összeköltözött a férfival, ezt is beismerte.

Wall soha többé nem akarta látni anyját és férjét, ám öt évvel azután, hogy hozzáment a férfihoz, aki elhagyta az anyjáért, meghívót kapott az esküvőjükre. A nő nem akart elmenni a ceremóniára, de a Paullal közös lányukért mégis megtette.

“Felhívott telefonon, meghívott az esküvőre. Kínos volt. Az esküvőnk 2004. augusztus 19-én volt, az övék 2009. augusztus 15-én. Majdnem túl sok volt már, hogy képes legyek elviselni, de a lányomért megtettem. Elmentem és megnéztem, ahogy anyám hozzámegy ahhoz a férfihoz, akihez én öt évvel korábban” – mesélte Lauren.

Lauren Wallra azóta újra rátalált a szerelem, boldog párkapcsolatban él és negyedik gyermekét hordja a szíve alatt. Azonban azóta, hogy anyja és férje elárulta, érthető módon, még mindig nagyon nehezen bízik meg az emberekben.

Anyja, Julie próbálta helyrehozni a kapcsolatát lányával, a volt férj azonban soha nem kért bocsánatot. Wall szerint igyekeznek kapcsolatukat rendezni édesanyjával, de azt mondja, hogy már soha semmi nem lesz olyan, mint régen, ugyanis annak örökre vége.

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...