KeződoldalÁllatokMegható videofelvétel készült az állatorvosról, aki a műtéten átesett kiskutyát nyugtatja

Megható videofelvétel készült az állatorvosról, aki a műtéten átesett kiskutyát nyugtatja

-

Minden állattartó tudja, milyen szörnyű érzés, ha kedvencünk műtétre szorul. Félünk, hogy elveszítjük őt, mert nem lehetünk biztosak benne, hogy minden a tervek szerint alakul. Az pedig egyáltalán nem segít, ha nem lehetünk ott vele a legnehezebb pillanatokban vagy amikor éppen felébred az altatásból. Szerencsére az állatorvosok és asszisztenseik többsége nagy figyelmet fordít a megműtött állatkákra, de az orvos olyat tett, ami mindenképpen elismerésre méltó. Az esetet videóra is vették, hogy megmutathassák a nagyvilágnak a könnyfakasztó pillanatokat.

A doki úgy nyugtatta az ijedt kis pácienset, ahogyan azt egy anya tenné a gyermekével és közben ezt súgta a fülébe: “Tudom, tudom.” Dr. Dennis Moses észrevette, hogy a kiskutya remegett a fájdalomtól és nyüszíteni kezdett ébredés után. Dennis szavai azonban nem nyugtatták meg a négylábút, így a takaróba tekert kutyust puszikkal halmozta el, majd azt mondta neki: “Nem olyan rossz, nyugodj meg!”

A videó a Baltimore-ban lévő BARCS állatmenhelyen készült és egy önkéntes vette fel, miután meglátta az orvost és apró betegét. A felvételt a menhely közösségi oldalára is feltöltötte, amiről akkor még nem is sejtette, mekkora népszerűségnek fog örvendeni. Néhány nap alatt hat millióan tekintették meg a rövid videót, de ez szám még mindig napról napra növekszik.

A gazdátlan kiskutya talán ennek köszönhetően hamar szerető családra és ezzel új otthonra talált. A kutya a Meesha nevet kapta, aki egyébként azért került a menhelyre, mert anyukája gazdái nem tudtak gondoskodni róla. “A kiskutya egyike annak a több tucat kölyöknek, akik nem várt alomból kerülnek hozzánk. A kutyamama gazdái nem engedhették meg maguknak a kölykök orvosi költségeit, ezért úgy döntöttek, leadják őket nálunk” – mondta a menhely egyik dolgozója.

Íme a felvétel, amin nincs ember, aki ne hatódna meg:

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...