KeződoldalKapcsolatMennyire szeretitek egymást a pároddal? - Alvópózotok elárulja

Mennyire szeretitek egymást a pároddal? – Alvópózotok elárulja

-

Nem is gondolnánk, de az, ahogy párunkkal alszunk rengeteget elárul a szerelmünkről. Az emberek más-más testhelyzetben alszanak ugyan, a kutatók szerint sokat elárul a kapcsolatunk erősségéről az, hogy milyen pózban alszunk partnerünkkel. Samuel Dunkell, pszichiáter egy könyvet is írt ebben a témában, amelyből most mi is szemezgettünk.

Szemtől szembe

Azok a párok alszanak szemtől szembe, akik nagyon szeretik egymást. Ilyenek például a friss házaspárok, akik ketten alkotnak egy kerek egészet. Amikor reggel felébrednek, akkor az első, akit meglátnak, az a szerelmük.

Kiskifli, nagykifli

Ez a testhelyzet a szoros fizikai és lelki intim kapcsolatról árulkodik. A legtöbb esetben a férfi az, aki átöleli a nőt, így biztonságot nyújt neki, de az sem ritka, hogy a nő karolja át a élete párját.

Egymásnak háttal

Ha a pár nincs eltávolódva egymástól, akkor ez a testhelyzet arról árulkodik, hogy nagyon jól ismerik egymást, így kényelmesen alszik mindenki, nincs feszültség, mert megbíznak egymásban.

Ölelkező pozíció

Ez az alvási testhelyzet viszonylag ritka, leginkább a friss szerelmeseknél, illetve a régi házasoknál figyelhető meg. Ez a pozíció azt sugallja, hogy óriási a szerelem a felek között, sőt, még az érzelmi függőség sem kizárt.

A nő a férfi mellkasán alszik el

Ez az alvópóz egy nagyon szoros kötelékről árulkodik. Mindketten imádják egymást, a kapcsolatuk pedig a kölcsönös bizalmon és tiszteleten alapszik.

A “hagyjál most, ne zavarj testhelyzet”

Ez a póz egoizmusra vall. Az a férfi vagy nő, aki így alszik, igyekszik minél nagyobb területet kisajátítani az ágyból, ugyanis a dominanciára hajt. Az ilyen kapcsolatnak azonban nem sok jövője van.

Nagy távolság

Ebben a pozícióban a felek nem érintkeznek sehol, nem ér össze a hátuk és a lábuk sem. Ez természetesen arra enged következtetni, hogy valami nagy gond van a kapcsolatukban, így gyakoriak lehetnek a veszekedések, illetve a feszültség lassan tönkre is teszi azt.

Te, milyen pózban alszol a pároddal?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...