KeződoldalEmberekMi történik veled, ha megszokod a magányt? - Most eláruljuk!

Mi történik veled, ha megszokod a magányt? – Most eláruljuk!

-

Valószínűleg mindannyian félünk a magánytól. Az a tény, miszerint valaki mindig ott van mellettünk, egyszer majd szertefoszlik. Volt, nincs, csupán ennyi az egész. Ez pedig hiányérzetet, bánatot, szomorúságot, fájdalmat és elviselhetetlen űrt képes szülni mindaddig, amíg valahogy meg nem tanuljuk kezelni ezt az új állapotot.

Cikkünkben megosztunk veled tíz tényt arról, hogy mi történik, ha megszokod és talán még meg is kedveled az egyedüllétet.

Kényelemben érzed magad

Kezdetben a magány félelemre adhat okot, később azonban ez már nem így van. Legtöbbünk a fájdalomhoz köti az egyedüllétet, viszont, ha képes vagy megbarátkozni vele, akkor más szemszögből tekintesz rá, így a fájdalom végül megszűnik létezni.

Felhagysz a kapcsolatok keresésével

Amikor jól elvagy egyedül és sikeresen megbékélsz magaddal, akkor felhagysz a magány elleni küzdelemmel. Már nem lesz annyira fontos, hogy betöltsd az űrt, nem akarsz új társra találni. Egész egyszerűen csak hátradőlsz és arra vársz, hogy valaki felbukkanjon az életedben.

Önmagaddal építesz kapcsolatot

Igyekszel saját magadon dolgozni. Motivációt, kapaszkodókat keresel, elfogadod a hiányosságaidat és jobban megérted önmagad. Teljesen olyan, mintha egyszerre két szerepben tetszelegnél: a magadéban és a legjobb barátodéban.

Egyáltalán nem fog érdekelni, hogy mit gondolnak rólad mások

Hidegen hagynak mások gondolatai, nem érdekel, mi jár sz eszükben, ha egyedül ülsz egy étteremben vagy jegyet váltasz a moziban. Ha elfogadod az egyedüllétet, akkor többé nem érzed magad kellemetlen helyzetben.

Arról is megfeledkezel, hogy milyen érzés csapatban játszani

Teljes mértékig megszokod, hogy egy független és önálló ember vagy és egyedül kell boldogulnod. Ettől nagyon magabiztos leszel, hiszen tudod, hogy csakis magadra számíthatsz.

Megismered önmagad

Többé nem építed mások köré az életed. Te vagy a magad főnöke és minden döntési jog a tiéd. Ehhez viszont, ki kell elemezned és meg is kell értened önmagad.

Többé nem törik össze a szíved

Amikor átadod magad a magánynak, akkor már nem akarod betölteni az űrt senkivel, valamint hamis románcokkal sem áltatod tovább magad. Nincs többé visszautasítás és csalódás.

Imádni fogod ezt az állapotot

Gondolhatjuk, hogy az egyedüllét maga a pokol. Ez pedig segítségedre lehet a fejlődésben, így végül rájössz, hogy a magány nem is büntetés, hanem ajándék.

Megtanulsz szabadságot adni

Nem akarod mindenáron irányítani a mindennapjaidat, nem érzel kényszert arra, hogy urald az életed. A szabadság, a saját ritmusod és a legtanulságosabb feladat lesz számodra, amelyet a sors az utadba állíthat.

A magadról alkotott véleményed is javulni fog

Nem függsz senkitől, így nincs szükséged senki jóváhagyására. Így azt is megérted, hogy a magány az, amire éppen most szükséged van. Ha pedig a jövőben bármi is változni fog, akkor már tudni fogod, hogy csak te vagy az, aki a saját döntéseid meghozza.

Az egyedüllétnek pedig gyógyító ereje van, így tehát, érdemes a maximumon megélni és kiaknázni.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...