KeződoldalEgészségMi történt Nicole Lewisszal "Az élet 250 kiló felett után?" - Mára...

Mi történt Nicole Lewisszal “Az élet 250 kiló felett után?” – Mára már fel sem lehet őt ismerni

-

A fogyás sosem könnyű feladat főleg akkor nem, ha az ember mindig visszaesik a kiindulási pontra. Rengeteg fegyelmet, erőt, kitartást, elhatározást és komoly gondolkodásmódot igényel. Amikor azonban egyesek elérnek egy bizonyos súlyt, tudják, hogy itt az ideje változtatni az étkezési szokásaikon, és ezzel együtt az életükön is, mert ha nem akár visszafordíthatatlan következményei is lehetnek.

Sok túlsúlyos egyén, aki nem látja a kiutat a helyzetéből, szakember segítségét kéri, hátha ő tud ajánlani, mondani valami olyat, ami segít kikecmeregni a rossz helyzetből. Az egyik ilyen szakember, aki rengeteg elhízott embernek adott új életet, nem más, mint Dr. Younan Nowzaradan, más néven Dr. Now, aki egy bariátriai sebész.

A doktor úr neve azért lehet, olyan ismerős, mivel a TLC csatornán futó “Az élet 250 kiló felett” című műsorban szerepelt, hogy segítsen a kórosan elhízott embereknek. Még ha nem is kedvesen, de megmutatta nekik a sötétből kivezető utat egy olyan élet felé, amit saját maguk képesek kontrollálni.

A műsor egyik résztvevője, aki akkor 23 éves, kétgyermekes anyuka volt, név szerint Nicole Lewis 317 kilót nyomott. A fiatal édesanya a legegyszerűbb feladatokat sem volt képes egyedül elvégezni ezért mindig segíteni kellett neki. A TV nézők figyelmét leginkább az keltette fel, ahogyan Nicole fürdött. Fürdőszobájának ajtaja keskenyebb volt, mint a teste ezért képtelen volt rajta átmenni. Ennek fényében mindennap kiment a ház elé a verandára, ahol lánya és annak vőlegénye egy slag segítségével fürdette meg.

Ez Nicole szerint döntő pillanat volt ahhoz, hogy bekerüljön a műsorba. Kínos volt, de ez volt az egyetlen esélye, hogy találkozhasson a híres orvossal.
“Amikor eljöttek hozzám, azt mondták: ‘Oké, le kell forgatnunk egy zuhanyjelenetet, valódi életbeli dolgokat kell csinálnunk… hogy te is részese lehess ennek a folyamatnak'” – mesélte Nicole a Rover Rádiónak adott interjújában 2017-ben.

“Hosszú ideig ültem és gondolkodtam rajta. Rájöttem, hogy két választási lehetőségem van. Vagy nem teszem meg, de akkor nem kapok segítséget, vagy hagyom, hogy csak úgy megtörténjen és sodorjon az ár.” A második mellett döntöttem. – folytatta.

Amikor Texasba ment, Nicole megfogadta Dr. Now tanácsát, és megkezdte a kemény fogyókúrát. A műsor során azonban kiderült, hogy kilakoltatták az otthonából, ezért kénytelen volt egy időre visszatérni Ohióba. Ennek ellenére Nicole követte a szigorú diétát, elvégeztette a műtétet, és sikerült több mint 136 kilótól megszabadulnia.

Többször elmondta, hogy nem hajlandó megnézni azt az epizódot, amiben ő szerepel, mert az egy olyan időszak volt számára, amikor nagyon mélyponton volt.

“Utálom azt az epizódot, mert az volt az a pont az életemben, amikor nem lett volna szabad léteznem a gyerekeimen kívül. Bosszantó voltam a családom számára, és ezt éreztem” – mondta.

Mára Nicole teljesen felismerhetetlenül néz ki. Nemcsak, hogy levágatta hosszú szőke haját, de szemüveges is lett. Konkrétan észre sem lehet venni, hogy ő volt az a 317 kilós nő. A sok otthon töltött év után végre talált egy rendes munkát, amiben kiteljesedhetett. A műsor sok résztvevőjével ellentétben, akik az átalakulásuk után véget vetnek a kapcsolatuknak, Nicole együtt maradt a vőlegényével.

Tavaly megosztott magáról néhány fotót, és azt írta:

“Lehet súlyban és megjelenésben nem tartok ott ahol kellene, de az is biztos, hogy messze nem úgy festek, mint 2016-ban, mikor belevágtam a műsorba. Büszke vagyok arra, hogy milyen messzire jutottam.”

Nicole a műsor után kapcsolatban maradt Dr. Nowval, ám a sorozattól teljesen elhatárolódott. 2020 tavaszán pert indított a produkciós cég ellen, mert mint állította, soha nem fizették ki a bypass műtéttel kapcsolatos orvosi költségeket.

Na mit szóltok?

Ezt is olvasd el