KeződoldalCelebMiért csodálja mindenki Will és Jada Smith házasságát? - Íme a részletek

Miért csodálja mindenki Will és Jada Smith házasságát? – Íme a részletek

-

Egy elmélet szerint a hollywoodi házasságok nem tartanak sokáig, persze ez nem minden esetben van így. Will és Jada Smith házassága is kivétel, ami mint tudjuk, erősíti a szabályt. Már a harmadik évtizedben vannak, mégis olyan, mintha még mindig a nászúton lennének.

Mutatjuk, mi teszi Will és Jada házasságát ilyen fantasztikussá.

Tanultak a múltbéli hibákból, és együtt jobb emberekké váltak.

Amikor megismerkedtek egymással, Will még nős volt, bár már nem élt együtt akkori feleségével. Smith 1995-ben elvált, két évvel később pedig egybe is keltek.

Jada utólag azt nyilatkozta, hogy nem kellett volna Will és ex-felesége közé állnia, de ennek köszönhetően mindketten megértették a házasság szentségét, melynek köteléke ma már mindkettejük számára nyilvánvaló.

Egymás iránti bizalmuk megtörhetetlen

Jada egy okos nő, aki a házasságában nem tűri a féltékenységet és ő sem féltékenykedik. Mindketten szabadon élnek, hiszen megbíznak egymásban és tiszteletben tartják a másik személyes terét.

Pinkett-Smith az is megjegyezte, hogy mindvégig hű marad férjéhez, mert ő az igazi. Ez a stratégia pedig működőképes, hiszen már majdnem 23 éve élnek boldog házasságban.

Will számára felesége kényelme és boldogsága az első.

Willt egy erős nő nevelte fel, ha pedig ez nem így lett volna, akkor ő is másként viselkedne most. Engedi, hogy Jada úgy csináljon mindent, ahogy szeretné, ugyanis pontosan tudja, hogy mindez a családjuk boldogságát szolgálja. “Számomra Jada fizikai, mentális és szellemi egészsége, valamint kényelme az első” – nyilatkozta a színész.

Mindenben támogatják gyermekeiket.

A párnak két gyermeke született, egy fiú, aki a Jaden nevet kapta (1998) és egy lány, akit Willownak (2000.) neveztek el. A színésznek pedig van egy fia még az első házasságából, aki a Trey (1992.) nevet viseli. Hagyták, hogy gyermekeik a szívüket kövessék és támogatták törekvéseiket.

Jaden apja nyomdokait követte, ő is színész lett. Willow szenvedélye a zene, Trey pedig szintén a színészi pályára adta a fejét.

Keményen dolgoznak ezen a világon, hogy mások számára jobb hely legyen.

Will és Jada támogatják a családokat és fiatalokat, akik rászorulnak, egy szervezetet is létrehoztak ennek céljából, ami világszerte támogatja a művészetet, a fenntarthatóságot, az oktatást és a társadalmi stabilitást.

A házaspár más ügyeket is szívesen támogat. 2007-ben a színész 1,3 millió dollárt adományozott jótékonysági célra, felesége pedig részt vesz a nők jogainak érvényesítésében, különböző rendezvényeken.

Lelkitársak

Külön-külön is erős személyiségek, de együtt mindenre képesek. Szívüket, lelküket egymásnak adták és szerelmesebbek, mint valaha.

Will azt mondta, élete hátralévő részét feleségének szenteli. Azt nyilatkozta, senki és semmi nem állhat közéjük, a halála napjáig támogatni és szeretni fogja Jadat.

Ezt is olvasd el