KeződoldalEmberekMiért különlegesek a több, mint 10 éven át tartó barátságok?

Miért különlegesek a több, mint 10 éven át tartó barátságok?

-

Ha már több, mint tíz éve barátok vagytok valakivel, akkor nagyon boldognak kell lenned, ugyanis kapcsolatotok kiállta az idő próbáját. Lehet, hogy sok barátod van, de nem mindegyik olyan különleges, mint akire most is gondolsz. A barátság olyan, mint egy üveg bor, ami minél öregebb, annál finomabb.

Ismeri az igazi éned

Ha valakivel ilyen hosszú ideje ápolsz baráti viszonyt, akkor teljesen biztos, hogy úgy ismeritek egymást, mint a tenyereteket. Olvastok egymás gondolataiban, szó nélkül is tudjátok mire gondol vagy mit akar a másik. Ismeritek egymás minden apró mozdulatát, tekintetét és nem utolsó sorban egymás valódi énjét. Bármi történik veletek, már nem lepődtök meg semmin.

A távolság nem befolyásolja a barátságotokat

Nagyszerű dolog, ha akkor találkozol a legjobb barátoddal, amikor csak akarsz. Azonban, van úgy, hogy az élet messze sodor titeket egymástól, de ettől nem változik semmi, a barátság nem sérül. A barátság alapja akkor is érintetlen marad, ha hosszú ideig nem látjátok egymást. Ha pedig újra találkoztok, ugyanott folytatjátok, ahol annak idején abbahagytátok.

Mindig számíthattok egymásra, még akkor is, ha hetekig nem láttátok egymást.

A hosszú távú barátságoknál mindketten tudjátok, hogy néha még ahhoz is fáradtak vagytok, hogy felemeljétek a telefont. A barátod akkor sem lesz mérges, ha hetekig nem beszéltek egymással, hisz baráti kapcsolatotok olyan erős, hogy ez sem változtat semmin.

Mindketten ismeritek a másik legmélyebb titkait.

Annak oka, hogy a barátságotok kiállta az idő próbáját az, hogy mindketten jól ismeritek és megértitek egymást. Nyitottak, őszinték vagytok egymással, így a legmélyebb titkaitokat is elárulhatjátok a másiknak, mert pontosan tudjátok, hogy soha, senkinek nem mondjátok el.

Ismeritek egymás legkínosabb sztorijait.

Tíz év nagyon hosszú idő. Ezalatt biztosan mindketten tanúi voltatok már a másik legkínosabb pillanatainak. A legjobb barátod mindig ott lesz, hogy emlékeztessen téged azokra az őrült dolgokra, amiket a múltban elkövettél, ha tetszik neked, ha nem.

Van egy csomó őrült története a múltbeli kalandjaitokról.

Valószínűleg nem egy, nem két olyan alkalom volt, amikor valami őrültségre adtátok a fejeteket. Ezek mind-mind nagyszerű emlékek, amelyekre mindig emlékezni fogtok és tudjátok, hogy azok a régi szép idők azok, amelyekre igazán számítanak.

Az összes nagy pillanatában ott voltál.

Érettségi, állásinterjúk, születésnapok és házasságok és így tovább mindketten jelen voltatok a másik életének legjelentősebb eseményein. Még, ha nagyon elfoglalt is voltál vagy volt ő, akkor sem hagytátok volna ki ezeket a pillanatokat. Nem számít, hogy mi történik, a fontos eseményekre mindig összehoztok egy találkozót.

A legjobb és legrosszabb formában is láttátok egymást.

A barátos és te ismeritek egymás igazi énjét. Láttátok egymást a csúcson és a padlón is, minden pillanatban kitartottatok egymás mellett, lehetett az jó vagy rossz. Ezért is különleges egy hosszú távú barátság, mert tudod, hogy teljes egészében igaz.

Egész életedben ott lesztek egymásnak

Ha magadra és legjobb barátodra ismersz a fentiek alapján, akkor biztos lehetsz benne, hogy barátságotok örök életű lesz.

Ezt is olvasd el