KeződoldalÉrdekességekTe hogy szorítod ökölbe a kezed? Ezeket a dolgokat árulja el rólad!

Te hogy szorítod ökölbe a kezed? Ezeket a dolgokat árulja el rólad!

-

Ha csak egy picit jobban odafigyelünk egy másik ember gesztusaira, rengeteg apróságot megtudhatunk. Bizonyos testtartások nagyon sok olyan dolgot fednek fel az emberről amik segítségével jobban megérthetjük őt. Ilyen például az ember ökölbe szorított keze is.

Mutatunk pár példát aztán lentebb találsz magyarázatot is:

1. Hüvelykujj felül

2. Hüvelykujjat belülre

3. Hüvelykujj oldalra

4. Felfelé álló hüvelykujj

Na vajon melyik tartás milyen tulajdonságot takarhat. Görgess lejjebb, hogy megtudd!

1. Hüvelykujj felül
Rendkívül energetikus személy vagy folyamatosan keresed az új kihívásokat. Próbálsz minél több dolgot megtapasztalni. Megragadod a lehetőségeket. Nem egy TV előtt ülő típus vagy az fix.
Jól inspirálsz másokat is magad körül. Könnyen válhatsz jó vezetővé.

2. Hüvelykujj belül
Okos vagy és szórakoztató, de nehezebben barátkozol új emberekkel. A többiek úgy gondolhatják, hogy hallgatag típus vagy de valójában képes vagy mély érzelmekre.
A problémákat a gyökerénél fogva próbálod megoldani és nagyon pontos rálátásod van a dolgokra.
Ezek nagyon jó tulajdonságok, de néha túl nagyon az elvárásaid magadtól és hirtelen haragú vagy. Szükséged van valakire, aki megért.

3. Hüvelykujj oldalra
Mindenki a saját szerencséjének kovácsa…de ezt megszerezni kemény feladat. Nagyon gerinces ember vagy. Stabil jellem, akire lehet számítani, ellenben a kudarctól való félelmed megakadályoz abban, hogy merész döntéseket hozz. Ez nagyon sok dologtól eltántorít. Szükséged van mások biztatására és jóváhagyására.
Barátaid értékelik az őszinteségedet és megbízhatóságodat. Örömmel fogadják az ilyen munkaerőt bármelyik cégnél. A szeretteid támogatásával bármit elérhetsz az életben.

4. Felfelé álló hüvelykujj
Szerény vagy ugyan, de meglehetősen sokoldalú és hozzáértő személyiség. Villámgyorsan jár az agyad és csak úgy sziporkázhatnak az ötletek, ha épp jó passzban vagy.
Felfedező típus vagy és teszel is ennek érdekében.
Néha nehezen tudsz koncentrálni az apróbb dolgokra mert a dolgokat nagy egészében szemléled. Mások szerint élő enciklopédia vagy és sokan kérik a tanácsodat. Belül zárkózott lehetsz és nehezebben engedsz közel másokat magadhoz. Csak a kiválasztottakat.

Te melyik típus vagy? Egyet értesz velünk? Írd meg kommentben!

Ezt is olvasd el

A köröm formája rengeteg dolgot árulhat el az emberről – A...

0
Rengeteg elmélet van azon dolgokról, melyek képesek felfedni személyiségünk legtitkosabb részeit. A kézírás, a kézfogás, hanglejtés, szemszín és még sorolhatnánk. De azt tudtátok, hogy...