Mindenki tökéletesen tisztában van vele, hogy az iskolai évek, valamint a tinikor mennyire fájdalmas tud lenni. Ezen időszakban alakulnak át a gyerekek, a fiúk elkezdenek mutálni, egyeseknél még az arcszőrzet növekedés is beindul, pattanások jelennek meg az arcukon… stb. Ám a lányok sem maradnak ki a szórásból, mivel nekik is nagy mértékben átalakul a testük és a megjelenésük. Emelje fel a kezét az, aki szépnek érezte magát vagy szépnek tartották mikor általános iskolás volt?! Mi sajnos nem tartozunk közéjük ezért is tudjuk mennyire rossz érzés mikor a diáktársak csúfolnak bennünket, csak azért, mert szemüvegesek, fogszabályzósak lettünk, vagy mert nagyon sok pattanás borítja a arcunkat, esetleg a szeplők miatt és még sorolhatnánk mi miatt tudják kifigurázni a tanulók egymást.

Ez az az időszak amin valaki könnyebben túl tudja tenni magát és van, aki kevésbé. A sok sérelem és bántó szavak beleégnek az agyukba és felnőtt korukra mindent el akarnak követni azért, hogy megjelenésük drasztikusan más legyen, mint amilyen a sulis korszakban volt. Cikkünk főszereplője, név szerint Celine Centino ma egy 25 éves hölgy, akit igencsak sok sérelem ért az iskolai évei alatt.

Osztálytársai és korabeli társai rengeteget csúfolódtak rajta, mert megjelenése nem volt szép. Sokszor próbált változtatni magán, de mindig kinevették és gúnyolták őt. Kislány korában nagyobb volt a hátsója, mint társaié, elől deszka volt, arca pedig olyan volt, mint egy fiúé, erre tett rá egy lapáttal a fogszabályzó.

Nem csodálkozunk azon, hogy egy idő után ezt megelégelte elszakadt a cérna és betelt a pohár. Miután elvégezte az iskolát, dolgozni kezdett és minden megkeresett eurót és centet arra fordított, hogy olyanná műttethesse magát amilyen mindig is szeretett volna lenni. Mindezek mellett egészségtudatosan kezdett étkezni, és sportolni is eljárt.

Ma már olyan külsővel rendelkezik, hála az orvosoknak, aki után minden egyes férfi megfordul.

Celinenek több komplexusa is volt, mert nem volt megelégedve saját megjelenésével, amit csak tetézett az a tény, hogy társai megállás nélkül viccet csináltak belőle. A sok bántás után döntötte el, hogy ebből elég és azért fog dolgozni, hogy a legjobb plasztikai sebészekhez mehessen.

Persze kezdetben, mikor még nem volt annyi pénze, hogy műtéten eshessen át, dekoratívabb ruhákat kezdett hordani, és erőteljesebb, karakteresebb sminket festett magának. Egy idő után viszont már ez sem elégítette ki vágyait.

Az egykori tinilányt ebben a 25 éves felnőtt nőben gyakorlatilag fel sem lehet ismerni. Halvány nyoma sincs a régi kislánynak, de valószínű ez volt a célja.

Majdnem 153 ezer követője van Instagramon, ami nem is csoda, hiszen olyan dekoratív és sokat mutató képek vannak fent a profilján, amit minden férfi szívesen nézeget. Természetesen a rajongóinak a száma napról napra nő, kitudja hol fog megállni.

Döbbenetes, hogy a mostani modern orvostudomány mit meg nem tud tenni, csak azért, hogy az emberek boldogok legyenek. Tény, hogy meg is kell fizetni az árát, de inkább élik le az emberek 600-szor átműtve, mér majdnem műanyagként az életüket, mint úgy, hogy napi szinten bántják őket a külsejük miatt.

Nektek mi a véleményetek az átalakulásáról?