KeződoldalÉrdekességekMindenki 'Kevin'-je túl a 40-en! Babakocsit tologat és szakállat is növesztett az...

Mindenki ‘Kevin’-je túl a 40-en! Babakocsit tologat és szakállat is növesztett az egykori gyereksztár! Fotók!

-

A 90′-es évek kétségkívül legismertebb gyermekszínészét, a Reszkessetek betörők című családi vígjáték főszereplőjét nincs olyan ember, aki ne ismerné a világon.

A kultikus film forgatásakor 10 éves Macaulay Culkin gyorsan ért fel a csúcsra, korai sikerei azonban rendkívül rossz hatással voltak fiatal éveire.

Culkin karrierje ugyanis 3 sikeres családi film leforgatása után – Reszkessetek betörők (1990), Reszkessetek betörők! 2. – Elveszve New Yorkban (1992), Richie Rich – Rosszcsont beforr (1994) – nem várt fordulatot vett, nem kapott komolyabb szerepeket, csak ‘B’ kategóriás kisfilmekben bukkant fel.

Apja, Kit Culkin a fiú menedzsereként a legrosszabb taktikát választotta, amit csak lehetett, ugyanis Macaulay sikereit kívánta felhasználni arra, hogy másik hat gyermekét is benyomja a showbizniszbe, próbálkozásai azonban kudarcot vallottak és ezzel ismert fiukat is a háttérbe szorította.

A sikertelenséget aztán megbotránkoztató tinédzser- és fiatalkori évek követték, tarkítva rengeteg családi botránnyal és egy válással is.
Macaulay évekig a legkeményebb tudatmódosító szerek és az alkohol rabja volt, a lecsúszott külsejéről készült fotók gyakran járták be a világ újságjainak címlapjait az elmúlt években.

Amikor már mindenki leírta megérkezett azonban életébe az a nő, aki képes volt újra formába rázni.
Macaulay 2017-ben ismerkedett meg a gyönyörű Brenda Song-gal, aki színészként és modellként tevékenykedik az Egyesült Államokban.

Kapcsolatukat sokáig titokban tartották, nem akarták, hogy a nyilvánosság megmérgezze a közöttük kibontakozni készülő szerelmet.
Macaulaynek Brenda mellett aztán rövid úton sikerült összeszednie magát, közös fotóikon csak úgy sugárzik róluk a boldogság.

Bármennyire hihetetlen ‘Kevin McCallister’ idén augusztusban töltötte be a negyvenet!
A kultikus filmért Golden Globe díjat kapó színész külseje a sajtót bejárt züllött fotókhoz képest igencsak megváltozott.

Kóros soványságának az edzéseknek köszönhetően nyoma sincs, szakállat növesztett és hosszú loboncától is megszabadult.

Macaulayt és párját pár napja kapták lencsevégre otthonukhoz közel, ahol Brendával közös állataikat sétáltatták, nem is akárhogy.
Cicájukat furcsa mód ugyanis egy babakocsiban ‘utaztatják’ és ezt cseppet sem szégyenlik a publikum előtt.

Bár Macaulay már elmúlt 40, élettársa még csak 32 éves…így lehet, hogy nem sokára egy kisbaba váltja fel imádott cicájukat a kocsiban! Ki tudja?!
Mi mindenesetre reménykedünk benne és örülünk, hogy mindannyiunk ‘Kevin’-je végre megtalálta azt az utat, amit megérdemelt!

Ha tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel is azt!

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...