KeződoldalÉrdekességekMire számíthatsz 2020-ban? - Ilyen lesz a személyes éved

Mire számíthatsz 2020-ban? – Ilyen lesz a személyes éved

-

Kilencévenként eljön az újrakezdés éve. Tudd meg, hogy most melyik évben jársz, illetve mi 2020 fő feladata számodra.

Sokan nem is tudjuk, de az emberi élet kilencéves ciklusokra bontható. Az egyes ciklusok évei azonban eltérő hatással lehetnek az életedre. Könnyen kiszámolhatod, hogy 2020-ban életciklusod mely szakaszánál tartasz pontosan, valamint azt is kiderítheted, ez mit jósol neked az új esztendőre.
A születésed napjának és hónapjának számát egyszerűen hozzáadod annak az évnek a számához, amire kíváncsi vagy, jelen esetben 2020-hoz.

A következőképpen számolhatod ki:

Abban az esetben, ha december 11-én születtél, így kapod meg 2020-ra a személyes éved számát:

A hónap és nap számjegyeit add össze, majd a kapott összeg számjegyeit is újra, míg egyszámjegyű nem lesz,

12 + 11 = 23 = 2 + 3 = 5,

ezt követően add össze az aktuális, jelen esetben a 2020-as esztendő számjegyeinek összegét,

2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4,

végül pedig add össze a két számjegyet, és megkapod a személyes éved számát: 

5 + 4 = 9.

Tehát, ha december 11-én születtél, akkor a kilences számhoz tartozó elemzés lesz jellemző ez életedre az újévben. Számold ki a születési adataidból a személyes éved számát, és nézd meg, hogy mire számíthatsz 2020-ban!

1-es

Ez az év minden téren az újrakezdésé és a kezdeményezésé, a régóta dédelgetett álmok megvalósításának ugyanis elérkezett az ideje. Hinned kell magadban és pozitív hozzáállásodnak köszönhetően a szerencse is mellég szegődik majd.

Ha munkahelyet szeretnél váltani vagy új vállalkozásba fogni, esetleg a párkapcsolatodat szeretnéd új alapokra helyezni, akkor most kell belevágnod. Az 1-es szám azt jelzi neked, hogy saját magadra és a fejlődésedre kell koncentrálnod. 2020-ban komoly változásokra számíthatsz, ami nemcsak a karrieredre koncentrálódik, hanem akár egy költözés, új párkapcsolat vagy egy új jövevény is része lehet idén az életednek. Érdemes a megérzéseidre is hallgatnod, nemcsak a józan eszedre. 2020-ban szinte minden próbálkozásodat siker koronázza majd.

2-es

Az idei évre nem a pörgés lesz a jellemző, hanem inkább rákészülés lesz egy intenzív időszakra, az önmegvalósítás időszakára. Alaposan át kell gondolnod jövőbeli terveidet, valamint megszilárdíthatod eddig elért sikereidet és eredményeidet.

Valamint vár rád egy másik fontos feladat is, amely a régóta akadályozó korlátok ledöntése. Esélyed lesz végérvényesen leépíteni a téged korlátozó személyeket, de az is be fog bizonyosodni, hogy mindig számíthatsz igaz barátaidra. Elérheted a régóta vágyott belső békét és harmóniát, időd legnagyobb részét pedig a családoddal töltheted.

Idén tehát, nemcsak önmagadat találhatod meg, hanem azt az utat is, hogyan építsd fel a magad körüli világot, amelyben végre jól érezheted magad.

3-as

Rengeteg változás, új élmény és kaland vár rád 2020-ban. A társasági életed felpezsdül, illetve számtalan új kapcsolatra tehetsz szert, amely mind a munkád, mind pedig a magánéleted szempontjából fontos lehet. Épp itt az ideje, hogy valóra váltsd az álmaidat. Belevághatsz egy új munkába vagy vállalkozásba. Idén biztosan beérik fáradozásod gyümölcse.

2020-ban nem hagyhatod, hogy bárki letörje az önbizalmad, vagy eluralkodjon rajtad a kisebbségi érzés. Hinned kell magadban, ugyanis szükséged lesz a magabiztosságodra. Ez az év kedvez az érzelmi, szerelmi ügyeknek is, valamint az új kapcsolatok kialakítására is kiválóan alkalmas. Ki kell használnod az élet adta lehetőségeket, hiszen ilyen erős, kedvező éved csak kilenc év múlva lesz ismét.

4-es

Ez a szám leginkább az önképzésre, szakmai tapasztalatod elmélyülésére ösztönöz. 2020-ban keményen meg kell dolgoznod az eredményekért. Semmi nem fog az öledbe hullani, de energiabefektetéseidet biztosan siker koronázza majd. Lakásfelújításra, házépítésre, rutinmunkákra, önvizsgálatra és ezáltal önfejlesztésre a legalkalmasabb ez a része a kilencéves periódusnak.

Ezentúl a négyes szám a család és a biztonság száma is egyben. Semmiképp ne vágj bele kétséges tervekbe, most a kivárás és stagnálás hoz sikert. A lassan járj, tovább érsz elve nálad most rendkívüli módon érvényesülhet.

5-ös

2020. nem igazán lesz alkalmas arra, hogy hosszú távú tervekbe kezdj. Gyakori változásokat és hirtelen fordulatokat hozhat életedben az ötös szám, de ez nem feltétlenül csak rosszat jelent.

Idén bizonyos fokú nyugtalanság és elégedetlenség vesz erőt rajtad, éppen ezért komoly erőfeszítésedbe kerül, hogy a munkádra, az általad kitűzött célokra koncentrálj. Szerelmi életed siker koronázhatja, azonban arra figyelned kell, hogy kivel és milyen kapcsolatot alakítasz ki.

6-os

Az idei év nyugodtabb, kiszámíthatóbb lesz mind a karrier, mind pedig a magánélet terén. Derűlátóan nézhetsz 2020 elébe, amely számodra a szerelem, a házasság, a család, a gyermekáldás éve. Az idén kialakuló szerelmek, a most kötött házasságok igen tartósak lehetnek, hosszútávon is remekül működnek majd.

2020 nemcsak érzelmileg lesz erős, de az anyagiak terén is kimagaslóan jó időszaknak számít majd, azonban érdemes lenne egy picit tartalékolnod a következő időszakra is.

7-es

Ez a szám az élet mélyebb értelmének keresésére ösztönöz. Arra azonban vigyáznod kell az idén, hogy túlzottan ne határolódj el a külvilágtól. A belső éned ebben az évben fejlődik a legtöbbet, ezáltal tudatosabbá, érzékenyebbé és kiegyensúlyozottabbá válsz.

A meditálásra és az elmélyülést igénylő munkákra, így például az írásra vagy akár tudományos feladatokra is rendkívül alkalmas 2020. Amennyiben ezekkel eddig még soha nem próbálkoztál, akkor itt a kiváló lehetőség. Az idei év tökéletesen alkalmas arra, hogy a régmúlt sebeit begyógyítsd és megbocsáss azoknak, akik valamilyen sérülést okoztak neked.

8-as

Az idei éva szüret éve lesz, vagyis az anyagi gyarapodás és az eredmények beérése jellemzi majd. Itt az idő jelentős célokat tűzz ki magad elé, ugyanis ha mersz, akkor nyersz, szól a mondás is.

Munkádban elismerésben lehet részed, a karriered csúcsára érhetsz, mindehhez persze okosnak és céltudatosnak kell lenned. Valamint, fennáll annak a kockázata is, hogyha nem figyelsz, eltávolodhatsz a szeretteidtől. Légy elővigyázatos, figyelmes, így nem érhet csalódás. 2020. az anyagi gyarapodás éve is lesz, stabilizálhatod pénzügyeidet, akár egy komolyabb összeget is összegyűjthetsz. Arra azonban jól vigyázz, hogy a felduzzasztott bankszámla azonban ne csábítson felesleges költekezésre.

9-es

2020 a lezárás, befejezés éve ez nagyon sok területen, így a karrier, a pénzügyek, a magánélet, az emberi kapcsolatok és a szerelem terén is. Idén be kell fejezned jó néhány függőben lévő dolgot, azonban nagy ívű, új tervek elkezdésére ez az időszak egyáltalán nem lesz alkalmas. Ha új munkahelyre vágysz vagy lezárnál egy kapcsolatot, akkor itt az ideje annak, hogy cselekedj. 2020 a nagytakarítás éve, de neked is le kell zárnod fizikailag és szellemileg is mindent, ugyanis csak így lehetsz végül kiegyensúlyozott.

Ezt is olvasd el