KeződoldalÉrdekességekMit gondolsz, melyik a legboldogabb pár? Most megtudhatod, milyen vagy a szerelemben!

Mit gondolsz, melyik a legboldogabb pár? Most megtudhatod, milyen vagy a szerelemben!

-

Ahány kapcsolat van a világon, az annyiféle személyiségjegyet foglal magába. Nincs két egyforma habitusú kapcsolat, így, ha mindig új kapcsolatod van, akkor ne számíts rá, hogy olyan lesz, mint az előző. Elhoztunk nektek egy kis tesztet, ami arról fog árulkodni, hogy te magad, milyen vagy a párkapcsolatban. Nincs más dolgod, csak végignézni az öt képet, ami lejjebb fel van sorolva, és megmondani, hogy szerinted, melyik a legboldogabb pár. Minden kép, egyfajta személyiségjegyet tükröz. Te melyiket választod?

1, A vicces póz.

2, Egy kép erejéig összeálltunk póz.

3, A menyasszony póz.

4, A filmes lábemelés póz.

5, Csak lazán póz.

1, A kapcsolatotokban te vagy, aki jobban rajong a másik félért.

Abban az esetben, ha szerinted az első pár a legboldogabb, akkor az azt jelenti, hogy a ti párkapcsolatotokban, te jobban odavagy a párodért. Természetesen büszke vagy a szerelmedre, ám egyáltalán nem függsz tőle, így a saját utadat is tudod egyengetni. Törekszel arra, hogy a kapcsolatban megmaradjon a szikra és a szerelem. Mindenre nyitott vagy, amit a szerelmedtől is ugyanúgy elvársz.

2, Empatikus személyiség vagy.

Egy nagyon megértő és támogató személyiség vagy, aki mindig, minden körülmények között támogatja a párját. Szereted, sőt igényled, hogy meghallgathasd az ember búját-baját, és szeretsz a részletekre figyelni. Amikor mélyponton van a kapcsolatotok, mindig le akarod tisztázni a helyzetet, átdumálni, hogy mi is lehet a gond a kapcsolatban. Mivel nem vagy olyan típus, aki a másikra rátelepszik, ezért a szerelmed értékelni fogja a hozzáállásod, és azon lesz ő is, hogy méltóképpen meg tudja neked hálálni.

3, Szereted, ha egy gesztusnak van látszatja.

Olyan személyiség vagy, akinek a külsőségek nagyon fontosak. Figyelsz a saját illetve párod megjelenésére, de ez még nem minden, arra törekszel, hogy az egész világ tudja, ti szerelmesek vagytok egymásba. Olyan nincs, hogy ne lenne valamilyen látványos gesztus a tarsolyodban, ezért vagy megöleled, vagy megcsókolod a párodat mindenki szeme láttára. Mindig előhúzol a tarsolyodból valamilyen látványos gesztust, ölelgetsz, puszilgatsz, sikongatsz. Rengetegen azt gondolják rólad, hogy egy felszínes ember vagy, azért mert nem ismernek eléggé. Ha tudnák milyen is vagy valójában látnák az érzelmes és romantikus énedet is.

4, Úgy gondolod, hogy te és a párod egyenrangúak vagytok.

Sokan úgy gondolják, hogy nagyon intelligens személyiség vagy, aki tisztában van azokkal a dolgokkal, amit szeretne. Tudod, hogy ennyit érsz, ezért nem játszod meg magad a nagyközönség előtt, hanem magadat mutatva éred el a céljaidat. A párkapcsolatban sincs ez másként, hiszen egyenrangúnak tartod magad a másikkal szemben. Szeretsz kettesben eltölteni vele némi időt, és sok szórakoztató és kulturális programot találtok ki magatoknak.

5, Nagyon félénk személyiség vagy.

Egy tünemény vagy, emellett nagyon barátságos, és szerethető, de ezt csak azok az emberek képesek látni, akik hajlandóak a lelked legmélyére tekinteni. Mivel egy félénk ember vagy, ezért nehezen nyílsz meg mások előtt, és megbújsz a háttérben, akár egy szürke kisegér. A párkapcsolataidban többnyire te vagy az, aki alárendelt szerepet töltesz be. Nincs ellenedre, ha a másik fél irányít téged, és ha lehet nem hozol saját, egyéni döntéseket.

Na valamelyik képnél magadra ismertél?

Ezt is olvasd el