KeződoldalÉrdekességekNeked melyik frizura áll a legjobban? - Csillagjegyed többek között ezt is...

Neked melyik frizura áll a legjobban? – Csillagjegyed többek között ezt is elárulja

-

Eddig még nem találtad meg a tökéletes frizurát? Nos, a csillagjegyed ebben is segítségedre lesz. Megmutatjuk neked, melyik viselet illik a leginkább személyiségedhez.

KOS

Ha még sosem merted kipróbálni a rövid pixie frizurát, akkor ne halogasd tovább. Szuperül fog állni, emellett pedig minden helyzetben extra önbizalmat ad és rendkívül magabiztossá tesz.

BIKA

Amennyiben nem vagy egy kísérletező ember és ragaszkodsz a bevált dolgokhoz, ugyanakkor egy kicsit mégis újítanál, akkor válaszd az egyenes és határozott hajvágást.

IKREK

Dobj fel egy copfot a fejed búbjára, ha pedig unni kezded, akkor engedd le. Mindez ad egy extra volument a hajadnak, amely korábban lófarokban volt.

RÁK

Mivel a lelked rendkívül romantikus, remekül illenek hozzád a hercegnős hullámok, gyöngyös kiegészítőkkel pedig még mesebelibbé varázsolhatod frizurádat.

OROSZLÁN

A személyiségedhez nagyon jól passzol a nagy és dús haj. Imádsz hatalmas “sörénnyel” hódítani, mint egy igazi oroszlán. Feltűnő és nagyon szexi, pont, mint te.

SZŰZ

A stílusod ugyan visszafogott, de azt nagyon szereted, ha mindenki rád figyel. A szögegyenes hosszú hajat szinte lehetetlen elrontani, a pasik pedig egyenesen imádják.

MÉRLEG

Néhány fonattal feldobhatod a hajad, amitől frizurád elegáns is lesz. Munkába vagy egy családi eseményre is kiválóan alkalmas.

SKORPIÓ

Neked tényleg senki nem mondhatja meg, hogy mikor és mit csinálj, azt végképp nem, hogyan nézz ki és milyen legyen a hajad. Egy igazi lázadó vagy. Ha egy merész színben gondolkodsz, akkor fókuszálj a hajvégekre.

NYILAS

Nehezen mondasz le a menő loboncról. Egy kendő segítségével pillanatok alatt olyan lesz a hajad, mintha órákig azzal foglalkoztál volna, hogy tökéletesen álljon.

BAK

Szíved szerint minden nap más frizurával lépnél ki az utcára, de pont ez az, ami miatt elhúzódik a reggeli készülődés. Szóval, csak csavard gyors tarkókontyba a hajad és már kész is.

VÍZÖNTŐ

Te egy igazi művészlélek vagy. A frufru, a félig felfogott haj és vibráló színek remekül állnak neked.

HALAK

Romantikus személyiség vagy és szereted a csillámló kiegészítőket. A tökéletes frizurádhoz elég néhány hajcsat és egy laza konty.

Ezt is olvasd el