Neked mi a csillagjegyed? Ezzel a 12 dologgal tudnak megbántani mások

Sajnálatos módon minden embernek van gyenge pontja, amit egyesek bizony nagyon jól ki is használnak. Nyilván te is észrevetted már életed során, hogy vannak olyan helyzetek, párbeszédek, személyek, akik bizonyos dolgokkal egy pillanat meg tudnak bántani. Teljesen mindegy, hogy az illető viccnek szánta a beszólást, ha téged lelkileg nagyon rosszul és mélyen érintett. Ez a hozzáállás a csillagjegyekből is származhat, amit nem igazán lehet befolyásolni. Minden jegynek megvan a pozitív és negatív oldala, így ha valaki figyelmen kívül hagy, vagy lenéz, akkor egy pillanat alatt el tudja önteni a lelked a szomorúság. Mai cikkünkben elhoztuk az összes csillagjegyet, ami alapján bemutatjuk, hogy kit mivel lehet a legjobban megbántani.

1, Kos

Ki nem állhatod a pletykákat, és ha olyan dolgot terjesztenek rólad, ami egyáltalán nem igaz. Ezzel nagyon-nagyon meg tudnak bántani, amit lehet egy idő után megbocsátasz, de sohasem felejtesz.

2, Bika

Nagyon nehezen viseled, ha úgy kezelnek téged, mint egy pótbarátot, és a legutolsó pillanatban kell megtudnod, hogy a barátaid közös partit szerveznek. Nem érted miért nem lehet neked is szólni, ha ilyen van, miért a közösségi oldalakról kell megtudnod az egészet.

3, Ikrek

Elég nehezen tudod feldolgozni, ha valaki visszautasít, de a legutálatosabb dolgok közé tartozik az, mikor valakivel napokkal, vagy akár hetekkel előbb lebeszélsz egy találkozót, közös programot és a legutolsó utáni pillanatban lép vissza, amikor már készen állnál arra, hogy útnak indulj.

4, Rák

Nagyon meg tudnak bántani azzal, ha más emberekhez hasonlítanak téged. Úgy érzed, totálisan figyelmen kívül hagyják a belső értékeidet és a valódi személyiségedet. Mintha nem is számítanál másoknak.

5, Oroszlán
Nem szereted és kimondottan rosszul érint, ha valaki kritizál téged, mindegy, hogy a megjelenésedről, személyiségedről, vagy a dolgokhoz való hozzáállásodról van szó. Még akkor sem értékeled, ha merő jóindulatból mondják azt, amit mondanak. Fáj, ha azt érzed, nem értenek meg a barátaid és a hozzád közel álló emberek.
6, Szűz
Azzal lehet a leges legjobban megbántani, ha valaki magasról tesz rád, távolságtartó, vagy egyszerűen nem foglalkozik veled. Az őszinteség fontos, ezért ha egy randin nem érzed jól magad, nem találtad meg a közös nevezőt a partnerrel szereted ott helyben letisztázni.
7, Mérleg
Amikor figyelmen kívül hagynak, vagy nem akarnak veled szóba állni, az nagyon rosszul tudja a lelkedet érinteni. Ha pedig még a véleményedre is magasról tesznek, hajlamos vagy egy kicsit befordulni.
8, Skorpió
Amikor az emberek elkezdenek beszélgetni körülötted, mindegy, hogy a munkahelyen, otthon vagy a baráti társaságodban vagy és egyszerűen nem figyelnek oda a véleményedre. Ilyenkor úgy érzed, mintha sem a véleményed, sem te nem lennél fontos.
9, Nyilas
Leginkább az üt szíven, mikor elhanyagolnak téged. Nem bírod, ha a családod, a barátaid vagy épp a párod tesz rád magasról. Ha pedig úgy viselkednek veled, mintha levegő lennél, az pedig nagyon fel tud bosszantani.
10, Bak
Ha folyamatosan azt tapasztalod, hogy lenéznek, lekezelőn viselkednek veled, mindenért téged hibáztatnak, akkor az nagyon meg tudja viselni a lelked. Mondhatni egyfajta depresszióba esel ettől.
11, Vízintő
Mivel szűkszavú vagy, csak akkor szólalsz meg, ha van okod rá. Nem bírod, ha mások azzal szekálnak, hogy állandóan csendben vagy. Ilyenkor beléd akarják beszélni, hogy biztos bajod van, vagy beteg vagy. Ha napi szinten kapod ezt, az nagyon ki tud borítani.
12, Halak.
Annak ellenére, hogy te magad szeretsz a háttérben meghúzódni, azt nem viseled jól, ha mások tesznek oda, és szó szerint kiiktatnak bizonyos helyzetekből. Ezzel azt érik el, hogy úgy érezd magad, mintha mellőzve lennél.

Te egyetértesz a fent leírtakkal?

Add Comment