KeződoldalEmberek"Nem érdekel, hogy 29 év korkülönbség van köztünk - Szerelmes vagyok az...

“Nem érdekel, hogy 29 év korkülönbség van köztünk – Szerelmes vagyok az apósomba”

-

Erica Quiggle és férje Justin Towell házassága 2011-ben válságba került. A lányt ekkor az az ember kezdte el támogatni, akire a legkevésbé számított… a mostoha apósa. Rövid idő alatt szoros barátokká váltak és sok időt töltöttek együtt. Idővel mindketten rájöttek, hogy komolyabb érzelmeket táplálnak egymás iránt, ám ezt még maguknak is alig akarták beismerni.

Évekkel később Erica és Justin házasság végül zátonyra futott és válás lett a vége. Sajnos közös kisfiúk sem tudta megmenteni a kapcsolatukat. A nő senkinek sem árulta el, hogy fülig szerelmes az apósába, sőt éveken át titkolta mit érez valójában. Miután Jeff és felesége is elváltak, a férfi 2017-ben bevallotta Ericanak, hogy mit érez iránta. Ekkor hozták nyilvánosságra a kapcsolatukat.

A kapcsolatukra, mind Justin, mind Jeff volt felesége áldását adta. A párnak azóta megszületett a közös kislánya, Brexlee is. Erica továbbra is megosztja fia felügyeleti jogát Justinnal, aki azóta újranősült. Kapcsolatuk nem romlott meg az idő múlásával sem. Sőt jókívánságaikat fejezték ki egymásnak.

“Minden rendben van közöttünk. Nincs harag. Beszélünk a fiunkról és mindketten folytattuk az életünket.” – mondta Justin.

Jeff úgy érzi, Ericaban találta meg a lelki társát és élete szerelmét.

“Nagyon szeretünk együtt lenni, élvezzük a még rendelkezésünkre álló időt. Többen aggódtak a korkülönbségünk miatt, de minket egyáltalán nem zavart az a 29 év. Egyszerűen csak egymásba szerettünk.” – mondta a férfi.

Erica egyébként egy lakókocsi parkban nőtt fel, de 2008-ban otthagyta, hogy összeköltözzön az akkori barátjával Lexingtonban. 2010-ben a a kapcsolatnak vége szakadt és hazaköltözése után kezdett randizni Justinnal. 19 volt, mikor a fiú elvette őt feleségül.

“Találkoztunk, randiztunk, és valamilyen oknál fogva úgy éreztük össze kell házasodnunk.” – mesélte Erica.

A család szerint is egymásnak lettek teremtve, ám rövid időn belül kiderült, hogy valami hiányzik a kapcsolatukból. 2012-ben született egy fiúk, ám sajnos ő sem tudta rendbe hozni a viszonyukat. 2015-ben Erica egy franchise cégnél kapott remek lehetőséget, majd szép lassan elkezdett felfelé lépkedni a ranglétrán. Utazásokra és kalandokra vágyott, de Justin nem.

Amint ambíciói nőttek, nézeteltéréseik egyre hangsúlyosabbá váltak. Ekkor kezdett szorosabb kapcsolatba kerülni az apósával. 2015 végén volt az a pillanat, mikor Erica kifakadt Jeffnek a rossz házassága miatt. 2016 szeptemberében beadták a válókeresetet. Erica csak azért maradt ennyi időn keresztül ebben a boldogtalan házasságban, mert a gyerekének a lehető legjobb életet akarta biztosítani.

“Szívszorító volt elvinni az otthonából és az apjától. Ezek után kb. egy évig éltem a fiammal a szüleimnél. Nagyon nehéz volt.” – mesélte Erica.

Jeff kicsivel később, ahogy fentebb is írtuk bevallotta a lánynak, mit érez iránta. Persze fiának, Justinnak is elmondta, hogy mit érez, aki nagyon megértő volt. 2017 nyarán mindkét válást véglegesítették, s ezek után nyilvánosságra hozták szerelmüket. Ősszel Jeff megkérte Ericat, hogy költözzön hozzá és megkezdték közös életüket.

2018 elején új házba költöztek, majd bejelentették, hogy szeretnének összeházasodni. A ceremóniára augusztusban került sor. Mindketten nagyon megható és romantikus pillanatként írták le esküvőjüket. Már akkor tudták, hogy egymásnak vannak teremtve, mikor először találkoztak egymással.

“Emlékszem nagyon művelt és bölcs volt. Mindig tanultam tőle valamit. Amikor beszélgettünk mindig pillangók voltak a gyomromban. Azelőtt soha nem éreztem ilyet.” – mondta Erica.

Jeff beismerte, hogy hasonlóképp érzett a lány iránt, de akkor mélyült el, mikor jobban megismerte. Jelenleg is közös kislányukat nevelik és mindenki békességben, boldogságban, szeretetben él. Senki sem érez a másik iránt haragot, és ez számukra így tökéletes.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...