KeződoldalCelebNem fogod kitalálni, mit daruztak be Mészáros Lőrincék épülő luxusvillájába

Nem fogod kitalálni, mit daruztak be Mészáros Lőrincék épülő luxusvillájába

-

Április közepén derült fény a nagy titokra, miszerint Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea egy párt alkotnak. Már hónapok óta terjedt a médiában ez az információ, de a műsorvezetőnő csak nemrégiben erősítette meg azt. Várkonyi eljegyzési gyűrűvel az ujján jelent meg az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában, így már nem volt kérdés, hogy Magyarország leggazdagabb embere a kezét is megkérte.

Akkor Várkonyi elmondta, a magánéletét nem szeretné a címlapokon látni. “A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg pláne nem az.”

Tehát, közeleg az esküvő és a pár egy hatalmas luxusotthonban kezdi meg közös életét. A villában hét szoba, négy fürdőszoba, wellnessrészleg szaunával, úszómedencével és jakuzzival is található, a csodálatos panorámáról és a tetőteraszról nem is beszélve. Magyarország leggazdagabb párjának villája a XII. kerületben található, ami Budapest egyik legdrágább környéke. A tulajdonlapok szerint a ház négy, összesen ötszáz négyzetméteres lakásból áll, aminek mindegyikéhez tartozik egy-egy hatalmas terasz. A kertben tó is található, a villa pedig még felújítás alatt áll. Az alapterület közel kilencszáz négyzetméter, amelyben 186 négyzetmétert foglal el a wellnessrészleg. Pusztán a nappali 88 négyzetméter, míg a teremgarázs kétszáz négyzetmétert foglal el.

A műsorvezetőnő kislánya egy 130 négyzetméteres önálló birodalmat kap majd, benne minden olyan dologgal, amire egy tinédzser lánynak szüksége lehet. Információk szerint a jakuzzi Olaszországból érkezik majd, sőt, az emeletek közötti közlekedést egy belső lift segíti. A villa értéke a külső alapján legalább kétmilliárd forint, de a felújítások és a berendezés beszerelése után elérheti a hárommilliárdot is.

A Széchenyi-hegyi luxusvilla mostanra turistalátványosság lett, pedig csak néhány hete derült ki, hol kezdi meg közös életét Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. A Momentum két politikusa is hozzájárult ehhez, ugyanis a hétvégén plakátokat helyezték ki a pontos útvonallal, hogy bárki könnyedén megtalálhassa a Mészáros-Várkonyi szerelmi fészket. A luxusvilla biztonságáért a felcsúti Talics Norbert által tulajdonolt Eurovéd Security Zrt. felel, ami immáron hét éve foglalkozik Mészáros ingatlanjainak őrzés-védelmével.

A cég még márciusban osztott meg egy bejegyzést az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon arról, hogy egy hatalmas, saját gyártású széfet helyeznek el egy ingatlanban. A posztban nem szerepelt sem a cím, sem a nevek, ám a képek alapján nyilvánvaló, hogy Mészáros Lőrincék luxusvillájába szállították, emelték és építették be azt.

A nyolcszáz kilós páncélszekrényt az udvaron felállított daru segítségével emelték be az emeletre, valamint azt is hozzátették a poszthoz, hogy “a vitrin már a helyén várja az üzembe helyezést”.

Ezt is olvasd el