KeződoldalEmberekNem tudta elvágni a rántott csirkét, ezért puszta kézzel bontotta szét -...

Nem tudta elvágni a rántott csirkét, ezért puszta kézzel bontotta szét – Mikor meglátta mi van benne azonnal posztolta a Facebookra

-

Szinte nincs olyan ember a világon, aki ne evett volna már legalább egyszer gyorsétteremben. Annak ellenére, hogy az egészséges életmódot követők szerint nagyon rossz dolog ilyen ételeket fogyasztani, sokan nem tudnak ellenállni, mert elmondásuk szerint… finom. Egyszer-egyszer számunkra is belefér egy burger, fagyi vagy valamilyen desszert, ám hatalmas vasárnapi ebédeket nem tartanánk ott. Tűzoltásnak, ittas állapotban tökéletesek, hogy valami felszívja az italokat, de, hogy valaki jóllakjon tőle arra sajnos nem jók.

Mindenki más és más gyorsétterembe szeret menni, mert mindenhol van valamilyen specialitás, ami elnyeri tetszését. Sokan szeretik például a ropogós panírban sült csirkefalatokat. A fülöp-szigeteki Alique Perez és fia hasonlóan rajong a csirkefalatkákért, ezért nem is volt kérdés, hogy mit fognak rendelni a Jollibee Foods Corp gyorsétteremben.

Miután megkapták rendelésüket, az édesanya szét akarta szedni a csirkét a fiának, hogy könnyebben meg tudja enni ám az nagyon furán viselkedett. Elkezdte késsel vágni a csirkét, de a panírnál tovább nem ment a kés. Ekkor döntött úgy, hogy szétszedi kézzel. Rövid időn belül rájött, hogy egy rántott törölközőt tart a kezében. Úgy tűnik a törölközőt összetekerték és úgy rántották ki, hogy az csirkemellre emlékeztessen. Az édesanya több felvételt és képet is készített róla, amit fel is töltött az internetre, valamint megosztotta a közösségi oldalakon.

A panírozott törülközőbotrány után a Jollibee Foods Corp lánc úgy döntött, hogy ideiglenesen bezárja a Bonifacio Global City üzletét. Mivel a céget is nagyon aggasztotta az eset ezért vizsgálatot indítottak az ügyben. Mindent elkövetnek, hogy tisztázzák magukat és kiderítsék, hogy történhetett ilyen botrány.

Az asszony, aki az egész esetet elszenvedte arról számolt be, hogy ez volt élete egyik legrosszabb élménye. Ezek után bizton állítja, hogy soha többé nem teszi be a lábát a gyorsétterembe. Az általa feltöltött képek és videók nagy visszhangot váltottak ki az emberekben.

A felhasználókat teljes mértékben felháborította a cég szakszerűtlensége, és szerintük ennek az esetnek nagyon súlyos következménye lesz. Persze a sok fröcsögő komment mellett akadt pár vicces és humoros megjegyzés is. Egyesek szerint ezzel a megoldással egy-kettőre megoldódna az éhínség problémája. Mennyivel könnyebb lenne ha vacsorára ki lehetne rántani egy kis lepedőt, vagy törölközőt.

Te mit gondolsz? Mit tettél volna az asszony helyében?

Ezt is olvasd el