Nemsokára Tóth Gabinak is bekötik a fejét. Barátja nemrég megkérte a kezét.

Az egész ország ismeri Tóth Gabit, aki annak idején a Megasztár második szériáját megnyerte. A rendkívül érdes hangú énekesnő már több dalt is készített, melyek egytől-egyig sikeresek lettek. 2013-ban ő volt az X-faktor tehetségkutató műsor egyik zsűritagja, Geszti Péter, Szikora Róbert és Alföldi Róbert mellett. Köztudott, hogy az énekesnő egy nagyon vagány és karakán személyiség, aki nagyon sokszor cserélgette  stílusát, a legtöbbször hajviseletén lehetett észrevenni a változást. Volt már szőke, fekete, barna, hosszú, rövid, tüsi hajú.

Annak ellenére, hogy egy nagyon tehetséges énekesnő és egy jószívű nő a szerelemben nem igazán volt szerencsés. Legelső kapcsolata Bálint Ádámmal volt, aki szintén a 2005-ös Megasztár színpadán lépett fel. Őt később Palcsó Tomira cserélte, akivel igazán különböztek egymástól. Gabi egy pörgős lány volt, Tomi viszont egy nagyon nyugodt és csendes személyiség. 2006-ban azonban ők szakítottak egymással. Nagy Rolanddal, a Groovehouseban éneklő Judy exférjével sodorta össze az élet. A férfi már a közös életüket tervezgette ám a kapcsolatuk egy-kettőre véget ért.

A Szombat esti láz című műsorban egy párt alkotott Markó Robival, akivel olyan jól összemelegedtek, hogy komoly érzelmek kaptak szárnyra. A szerelmük azonban nem tartott olyan sokáig és szétmentek. Később az X-faktorban fellépő Tha Shudras nevű zenekar frontemberével Trap kapitánnyal jöttek össze. Sokáig lángolt köztük a szerelem, de sajnos kialudt és megmaradtak barátoknak, valamint kollégáknak. Az utóbbi időben Krausz Gábor boldogította őt. A séf nagyon is jól passzol az énekesnőhöz, kapcsolatuk állítólag szárnyal. Többször jártak már Olaszországban és Gabi elmondta, hogy sok mindenben változott az élete, amióta ő mellette van.

A minap szárnyra kapott egy hír, amit maga az énekesnő osztott meg Instagram oldalán. Annyira komolyan gondolják Gáborral a jövőt, hogy a férfi feltette neki a nagy kérdést. Gabi hihetetlenül boldog és a feltöltött fényképéhez azt írta:

‘A legbiztosabb IGEN amit valaha mondhattam!’

Gábor egy nem túl szokványos gyűrűvel kérte meg szerelme kezét. Ugyanis az énekesnő ujján egy fekete kővel díszített gyűrű volt, ami nagyon is passzol Gabi stílusához. Gyanítjuk, ennél boldogabb már nem is lehetne. Úgy tűnik végre ő is megtalálta azt az embert, aki mellett le szeretné élni az életét.

Gratulálunk a párnak és sok boldogságot kívánunk nekik!

Add Comment