KeződoldalÉrdekességekŐk voltak az idei Miss Universe szépségverseny résztvevői - Íme a képek.

Ők voltak az idei Miss Universe szépségverseny résztvevői – Íme a képek.

-

A „Miss Universe” egy tekintélyes szépségverseny, amit 1952 óta minden egyes évben megrendeznek. A versenyzőket az induló országok legvonzóbb és legokosabb képviselőinek tekintik. A 2019-es versenyt december 9-én rendezték meg Atlantaban. Hazánk idei szépségkirálynője Nagypál Krisztina lett, aki végül nem indult a Miss Universe versenyen viszont a december 14-én megrendezett Miss World-re benevezett. Igaz nem sikerült a koronát elhappolnia, de így is egy óriási esemény és tapasztalat volt számára a Londonban megrendezett eseményen részt venni. Mai cikkünkben bemutatjuk nektek, kik is indultak az idei Miss Universe szépségversenyen illetve, hogy ezek a hölgyek mivel is foglalkoznak a való életben.

1, Geraldine González – Miss Chile

Geraldine ügyvédként és önkéntes tűzoltóként tevékenykedik. Ezenkívül jótékonysági szervezetet alapított, melynek célja, hogy segítsen a bevándorlóknak saját vállalkozásuk elindításában.

2, Maëva Coucke – Miss Franciaország

Miután Maëva édesanyjának sikerült legyőznie az emlőrákot, a lány úgy döntött, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy az emberek jobban megismerjék ezt a betegséget. “Miss France” nemcsak hozzájárult a nonprofit rákos szervezet munkájához, hanem a nők és férfiak közötti egyenlőség titkárát, Marlène Schiappa-t is segíti.

3, Sella Sharlin – Miss Izrael

Sella több lábon áll, ugyanis nemcsak diplomát szerzett fizikából, de szolgált is a hadseregben, valamint profi triatlonista is. Most a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja.

4, Cindy Marina – Miss Albánia

Cindy a dél-karolinai egyetemen folytatja tanulmányait, de ezen kívül szeret a röplabdázni, sőt imád nemzetközi sportversenyeken részt venni. Cindy elmondta, hogy az atlétika megtanította őt arra, hogy ne féljen az élet nehézségeitől és legyen mindig ambiciózus.

5, Shirin Akter Shela – Miss Banglades

Shirin a Dhaka Egyetemen tanul fizikát és mellette önkéntes munkát is végez. Hobbija a főzés, a tánclás és a tollaslabdázás.

6, Zhu Xin – Miss Kína

Zhu Xin kínai nagykövetként tevékenykedik, de szereti tanulmányozni hazája hagyományos kultúráját is. Eltökélt szándéka, hogy több infót szerezzen az ökológiai problémák megoldásáról. Szabadidejében szeret sminkekkel és kozmetikai termékekkel kísérletezni.

7, Lora Asenova – Miss Bulgária

Lora a Sophia-i Egyetemen diplomázott számítástechnikából és online üzletből. Úgy véli, hogy fő feladata az állatok segítése, ezért gyakran látogat menhelyeket.

8, Miri Anderson – Miss Németország

A legtöbb versenyzővel ellentétben Miri modellként dolgozik. Az egyetemen újságírást és üzleti kommunikációt tanult.

9, Anastasiia Subbota – Miss Ukrajna

A 26 éves Anastasiia igazi webdesign szakértő. Emellett modellként is dolgozik, szabadidejében pedig bokszol és a táncol.

10, Ornella Lafleche – Miss Mauritius

Ornella marketingszakértőként dolgozik. Imádja az állatokat és az országának természetét. Hobbija a jógázás, az éneklés és a főzés.

11, Olga Buława – Miss Lengyelország

Miss Lengyelország jelenleg a lengyel légitársaság légiutas-kísérőinek tagja. Olga televíziós show-t is tart az utazásairól.

12, Bria Smith – Miss Brit Virgin-szigetek

Bria médiakommunikációs szakemberként tevékenykedik. Szeret utazni, olvasni és softballt játszani.

13, Priya Serrao – Miss Ausztrália

Priya Indiában született, de 10 éves kora óta Ausztráliában él. Jelenleg az ország kormányának politikai tanácsadójaként tevékenykedik, s számos társadalmi projektben vesz részt. Célja, hogy ruhákat biztosítson hajléktalan emberek számára Melbourne-ben.

14, Helene Abildsnes – Miss Norvégia

Helen robotikát tanul a helyi egyetemen, ezen kívül gondozza a környezetet, és saját jótékonysági szervezetet is működtet, melynek célja a munkakörülmények javítása a munkavállalók számára.

15, Marie Esther Bangura – Miss Sierra Leone

A 21 éves Marie logisztikai diplomával rendelkezik, sőt saját életeseményeit videó blog formájában terjeszti az interneten. A közeljövőben saját ruházati márkáját kívánja elindítani.

16, Végezetül pedig a 2019-es Miss Universe Zozibini Tunzi lett, vagyis Miss Dél-Afrika.

Zozibini Tunzi egy 26 éves nemi erőszak aktivista, aki közönségkapcsolat-menedzsment diplomával rendelkezik. Úgy gondolja, itt az ideje hátat fordítani a sztereotípiáknak, és megmutatni, hogy a szépségnek különféle formái vannak. Zozibini biztos abban, hogy a legfontosabb dolog, amit ma egy fiatal lánynak meg kell tanítani, az az, hogy miként lehet beilleszkedni a mai a társadalomba.

Szerinted ki volt a legszebb a 16 hölgy közül?

Ezt is olvasd el