KeződoldalEmberekOlyan kicsi pocakja volt, hogy az emberek nem hitték el, hogy valóban...

Olyan kicsi pocakja volt, hogy az emberek nem hitték el, hogy valóban terhes – Az igazi meglepetés viszont szülés után történt

-

Vannak nők, akik szó szerint kivirulnak, mikor kiderül, hogy kisbaba növekszik a szívük alatt. Olyan hihetetlen boldogság járja át a testüket és lelküket, hogy madarat lehetne velük fogatni. Minden nő esetében máshogy megy végbe a várandósság, van, akit nagyon megvisel és van, akit egyáltalán nem. Egyeseknek nagyon nagyra megnő a hasa, másoknak viszont abszolút nem. Embere válogatja, hogy kinek milyen nagy lesz a pocija illetve mennyi magzatvize van.

Az utóbbi években elég sokszor fordult elő, hogy az édesanyáknak fogalmuk sem volt arról, hogy várandósak, mert ugyanúgy megmaradt a menstruációjuk és egy dekát sem híztak. Mai cikkünk főszereplője, név szerint Becca is hasonlóképp járt, annyi különbséggel, hogy neki megnőtt a hasa, de közel sem akkorára, amekkorára kellett volna. Arról nem is beszélve, hogy Becca ikrekkel volt terhes és ez abszolút nem látszódott rajta.

Az édesanya TikTokon mesélte el, hogyan sokkolta az embereket. Egyik videójában megmutatta gömbölyödő pocakját majd hozzátette, hogy ikreket hord a szíve alatt. Becca azt is elmondta, hogy terhessége vége felé közeledik, bár ez abszolút nem látszik rajta.

A videóban látható, ahogy Becca elölről-hátulról és oldalról is megmutatja magát így a nézők egyértelműen láthatták mekkora is valójában a hasa. Miután világra hozta gyermekeit, csak akkor derült ki a követők számára, hogy kettő csöppség van. Videója alá oda is írták, hogy jól elrejtette a második kisbabáját, mert nem látszott a felvételen.

@nolanohana

Thought I would give you all a view of the ##pregnantbelly at ##32weekspregnant still not much but it’s there!! ##pregnancy ##bumpupdate

♬ original sound – ✨Keeds✨

Mikor a 35. héten Becca vajúdni kezdett mindenkit meglepett mivel nem egy, hanem két gyermekkel a kezében fotózták le. Két csodálatosan szép ikerlánynak adott életet, akik 2 kilósak voltak. Még mindig kórházi ágyában feküdt, mikor bejelentkezett és azzal a címmel tette fel a videót, hogy “Na, ki készült fel a frissítésre?”

@nolanohana

So… who is up for an update..? ##35weeks ##pregnancy ##pregnancyupdate ##bellyupdate ##momlife

♬ original sound – Becca

A videót már több, mint 1,3 millióan tekintették meg és olyan kommentek érkezte alá, mint:

“Hogy sikerült elrejtened a második babát?”

“Kaphatnék magyarázatot, hogyan sikerült így elrejteni mindkét babát?”

“Tudtad, hogy ketten vannak odabent?”

“Úristen, kettő csecsemő? Gratulálok!”

A poén, hogy a most már 5 gyermekes Becca mindvégig tudta, hogy ikreket vár. Később megosztotta Facebookon, hogy párjával úgy döntöttek magukban tartják ezt az információt. Szerették volna, ha mindenki számára meglepetés lenne a kicsik érkezése.

“Joshua és én titkolóztunk mindannyiótok előtt. Nyolc hónappal ezelőtt megtudtuk, hogy valójában nem 4-en hanem 5-en leszünk. És nemcsak ikrek, hanem egypetéjű ikrek.”

Gratulálunk a kis családnak!
Nektek van olyan ismerősötök, akinek szintén ilyen pici hasa volt várandósság alatt?

Ezt is olvasd el