KeződoldalÁllatokOroszlánok és hiénák között él egy 26 éves fiatal férfi

Oroszlánok és hiénák között él egy 26 éves fiatal férfi

-

A legtöbb embernek nem igen van elképzelése arról, hogy mit is szeretne csinálni az életében. Itt nemcsak a hobbi választásra gondolunk, hanem egy iskola kiválasztására, szakma kitanulására, és munkahely választására is. Sokan nem is azt csinálják, amihez a leginkább lenne kedvük, mert nincs bennük elég kitartás, hogy végig vigyék céljaikat. Arról nem beszélve, hogy a kiadások sem túl kecsegtetőek, ha valakinek vállalkozása van. Viszont, ha valaki jó abban, amit csinál, akkor bizony megtérül a belefektetett munka.

Van egy másik réteg, aki nem azt csinálja, amit szeret, de idővel megszereti, megkedveli a munkáját és elkezdi látni benne a potenciált. Ez elégedettséggel tölti el a lelket, ami által még jobb lesz. Cikkünk főhőse óvodásként biztos nem arról álmodott, hogy egy nap vadállatokkal fog együtt lógni Dél-Afrikában. Valószínű ő is olyan hivatásokban gondolkodott, mint a legtöbb kisgyerek például tűzoltó, rendőr vagy orvos. A 26 éves Shandor Larenty tizenéves kora óta foglalkozik állatokkal, de ez számára már nemcsak egy munka. A vadrezervátumban tevékenykedő állatgondozó különleges kapcsolatot épít ki a vadon élő állatokkal, hogy azokat a turisták közelről is megnézhessék egy-egy túra alkalmával.

A fiatal férfi, szó szerint szerelmes a munkájába, illetve a vadon élő állatokba. Még legjobb barátja is van, aki egy hím oroszlán. Shandor mind TikTok-on, mind Instagramon fent van és oda teszi fel érdekesebbnél-érdekesebb videóit. A felvételeken többnyire az látható, hogy az állatok már-már családtagként kezelik őt. Nyalogatják, bújnak hozzá, hagyják, hogy simogassa őket…stb. Larenty arcán pedig ilyenkor a szeretet és a nyugodtság mutatkozik meg. Sokan irigylik is hivatását, hisz mondhatni ez maga a földi paradicsom. Ebbe a világba még édesapja vezette be, mivel ő is állatgondozóként tevékenykedett a rezervátumban.

Ő George, a legjobb barátja

Egy internetre feltöltött videójában elmesélte, hogy fiatalon szeretett volna olyan lenni, mint az édesapja

A sok-sok szeretgetés mellett folyamatosan figyeli az állatokat, enni és inni ad nekik, orvosi vizsgálatokra viszi őket, ha muszáj, és így tovább.

Nézzétek ezen a felvételen mennyire látszik, hogy a gepárd is szereti őt

Persze nemcsak oroszlánok és gepárdok veszik őt körül, hanem zebrák, zsiráfok és hiénák is. Van egy zsiráf, akit szó szerint a fiának tart, mivel születésétől fogva neveli őt. Ő Zack

Ha kíváncsi vagy bővebben az életére látogass el Instagram és TikTok oldalára.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...