KeződoldalÉrdekességekRajong az internet a lányért, aki a szokatlan szemöldökével hódít

Rajong az internet a lányért, aki a szokatlan szemöldökével hódít

-

A mai divatban a szemöldök sokkal többet jelent, mint egy szőrzet, mely védi a szemünket és segít kifejezni az érzéseinket. A lányok sokat foglalkoznak vele, hogy minél vonzóbb és igézőbb tekintetük legyen. Vannak, akik szinte teljesen kiszedik és a helyére tetováltatnak, aminek sok értelmét nem látni. Persze vannak, akiknek nagyon kevés van, vagy túl világos, így szerintük előnytelen a tekintetük. Olyanok is vannak, akik a természetes megjelenésre törekszenek.

Az emberek már régóta hozzászoktak ahhoz, hogy a szemöldökük egyre változatosabb formájú. De gyakran futni olyanba bele, mely a legtöbb ember szerint elfogadhatatlan. Például, a “farkasember” style, amikor az orrhídon összenő a két szemöldökünk. Ez manapság még egy férfinál is necces, na de egy nőnél?!

Európában az ilyen nagyon ritka. Ázsia egyes helyein még ma is divatosnak számít. Akinek nem nőtt össze, az kifesti.

Egy ciprusi lány, Sofia Hadzhi Panteli indított egy instagram-fiókot melyben megmutatja magát és az ő furcsa, dús szemöldökét.

Első látásra szinte elképzelhetetlen, hogy egy szép lány miért hagyja, hogy ilyen nagy és csúnya szemöldök díszelegjen az arcán. Szerinte a személyes meggyőződés és a divat két külön dolog. Igazából a divatirányzatokkal szeretett volna harcba szállni. Szerinte az embernek úgy kell szeretnie a testét, ahogy azt “megkapta”.

Nagyon megosztja a közvéleményt. Az instagram fiókját rengetegen kedvelik, ellenben sokszor szólnak be neki a járókelők. Rengeteg szemrehányást kap, hogy változtasson a megjelenésén. Elhatározta, hogy nem fog megváltozni senki kedvéért.

Sokszor hangsúlyozza, hogy ő nem akar ezzel divatot teremteni. Nem kényszerít senkit arra, hogy kövesse.

A haját szőkére festette, hogy jobban kihangsúlyozza a sötét, dús szemöldökét.

A pasik sem fordultak el tőle. Most is kapcsolatban él egy fotóssal, aki szó szerint csodálja a kedvesét.

A lényege az egésznek, hogy a lányak volt bátorsága szembe menni a trendekkel. Jó példa arra, hogy vannak, akik szeretnének kitűnni a tucatlányok közül.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...