KeződoldalEmberekRég eltűnt lányát látta viszont hajléktalanként a tévében

Rég eltűnt lányát látta viszont hajléktalanként a tévében

-

Jill Rosenow végre újra magához ölelhette 25 éves lányát, Alice Crawfordot, akit csaknem három hónapja nem látott. Kalandos út vezetett a nagy találkozásig.

A fiatal lány, Alice gyógyszerfüggő, azért pedig, hogy elkerülje, hogy családja elvonóra küldje őt, ismeretlen helyre távozott albérletéből. Ismeretlen számokról és az internetről egy darabig ugyan tartotta a kapcsolatot édesanyjával, azt viszont soha nem mondta meg neki, hogy hol tartózkodik.

A család Washingtonban él és három hónap után, egy hírműsorban látta újra a lányt, amikor a csatorna hajléktalanokkal készített interjút arról, hogy lehet túlélni az utcán. Alice is a köztük volt. Elmondta, hogy szemétkupacok mögött alszik, ugyanis ott nincs annyira hideg és nem esik rá a hó sem. Mindez azonban csak napközben jó megoldás, éjjel mozgásban kell lennie, mert különben megfagyna.

Az édesanya, Jill és a család többi tagja azonnal felvette a kapcsolatot a riporterrel, hogy megtudja, Denver melyik részén készült az interjú. A helyszínre utaztak és szórólapok segítségével keresték a lányt. Amikor megtalálták, orvoshoz is kellett vinni, ugyanis vírusos és bakteriális megbetegedései is voltak. Alice hazautazott a családjával és a történtek után végre hajlandó elvonóra menni.

Ezt is olvasd el