Selena Gomez, most megszólalt hirtelen jött súlygyarapodásával kapcsolatban!

A rajongók gyakran csak bálványozzák kedvenc hírességeiket, mert biztosak abban, hogy példaképük szebb, tehetségesebb és okosabb, mint a hétköznapi emberek. A hírességek pedig megpróbálják fenntartani ezt a látszatot a rajongók miatt. De amikor az igazság kiderül, miszerint a kedvelt csillag túlsúlyos lett, azonnal beburkolják a rajongók kritikái. Bizonyos értelemben érthető a rajongók felháborodása, mert ő ideális a szemükben, emiatt pedig elszomorodnak.

A közelmúltban az interneten friss fotókat találtunk Selena Gomezről. Az énekes egy jachton pihent barátaival, nyilvánvalóan nem volt kész arra, hogy találkozzon néhány paparazzival. A közösségi oldalakon a felhasználók azonnal elindították a híresség körüli vitát.

A lánynak azonnal azt tanácsolták, hogy egyen kevesebbet, kezdjen el edzeni, és tartsa be ezeket, ha újra jó formában akar lenni, és ugyanolyan karcsú akar lenni, mint annak idején. Selena Gomez nem hagyta figyelmen kívül a kellemetlen helyzetet, és megosztott egy szöveget, amiben ez állt:

“Az ideális test egy mítosz. A fizikai tökéletesség megszállottsága tönkreteszi a modern nőket. A reménytelenség és a gyűlölet ördögi kört hoz létre, miközben megpróbáljuk megérteni, mi a kifogástalan szépség, amire mindenki vágyik. Csak magammal törődöm, és senkinek nem kell megmagyaráznom semmit.”

És hogy mindenkit meggyőzzön, hogy a kritikusok szavai nem bántják, Selena Gomez megosztott egy videót a nyaralásáról, ahol barátaival együtt szórakozik. A videó alapján ítélve, az énekesnőt nem aggasztja túlzottan a súlya, élvezi az életet, a legfontosabb személyekkel az életében.
Egyébként, korábban volt olyan információ, hogy a híresség a Liebman-betegségben (lupus erythematosus) szenved. Ennek a betegségnek gyakori tünete a hirtelen jött súlygyarapodás.

Valószínű Selena is dolgozik alakján, de most az egészségét tette inkább előtérbe. A rajongók nagy felháborodásából ítélve, ugyanazt akarják.

Valószínűleg az énekesnő túlsúlyának problémája nemcsak a betegséggel, hanem magánéleti problémáival is összefügg. Szóval, nemrég írtunk Selena Gomez és Justin Bieber következő szünetéről. Talán, baráti bulikkal, akarja a lány tompítani a szétválás fájdalmát?

Add Comment