KeződoldalEmberekSokan támadták ezt a férfit, amiért feleségül vette szerelmét. A következményeken még...

Sokan támadták ezt a férfit, amiért feleségül vette szerelmét. A következményeken még ők is meglepődtek

-

A szerelem és a szeretet a legcsodálatosabb érzés az egész világon, amit mindenkinek meg kell tapasztalnia. Mivel mind mások vagyunk és más külső-belső tényezők tetszenek, ezért senki sem kérdőjelezheti meg szívünk választottját. Természetesen sok szülő megpróbál beleavatkozni gyermeke szerelmi életébe, ami csak veszekedést szül, de akadnak olyan barátok is, akik szintén megpróbálnak “jobb” belátásra téríteni. Amalie Jennings és Sean története is hasonló, ugyanis nem mindenkinek tetszett, hogy egy párt alkotnak, sőt össze akarnak házasodni.

Amalie kislányként nagyon különbözött a társitól. Ahogy egyre idősebb lett egyre több súlyt szerzett magára, amivel nagyon kitűnt a tömegből. Ez a helyzet azonban addig fajult míg meg nem elégelte külsejét. Ezek után bezárkózott szülei otthonába és nem volt hajlandó ismerkedni. Csak az online világban ismerkedett más emberekkel, így találkozott férjével  Seannal. Attól a pillanattól fogva minden megváltozott.

A dán származású Amalie Nagy-Britanniába költözött, hogy közelebb legyen Seanhoz. A 25 éves lány élete nagy részét azzal töltötte, hogy gyűlölködve nézett saját magára teste miatt. Miután megismerte Seant és ő elfogadta őt úgy, ahogy van, elkezdte magát szeretni és ma már nincs problémája a megjelenésével.

“Mindig, amikor belenéztem a tükörbe kövérnek láttam magam, mert az is voltam. Nagyon sokan bántottak emiatt. Emlékszem, a legelső szóbeli bántalmazást óvodában kaptam. Körülbelül 4 éves lehettem, amikor minden gyerek a csoportomba rajtam nevetett. Ezek után utáltam tükörbe nézni, sőt utáltam magamat is. Még gyerek voltam, de már a női osztályon kellett vásárolnia a szüleimnek, hogy legyenek ruháim.” – mondta Amalie.

A 25 éves lány akkor kezdte igazán megérteni és elfogadni a megjelenését, mikor elkezdett könyveket olvasni. Elmesélte, hogy nagyon szeretett olvasni, viszont soha egyetlen olyan könyv sem került a kezébe, ami elhízott királyokról, királynőkről szólt volna. Az élete akkor változott meg, amikor megismerkedett Seannal.

Kezdetben Amalie azt hitte Sean egy idős ember, és csak egyszerűen fiatalabb lányokkal akar beszélni. Aztán kiderült, hogy tévedett, mert ugyanannyi idős volt, mint ő.

A lány arról számolt be, hogy láttak egymásról képeket, de azért beletelt egy kis időbe, mire rávette magát arra, hogy webkamerán keresztül beszélgessenek. “Nagyon bizonytalan voltam, igyekeztem elrejteni a testemet. Seant azonban nem érdekelte a bizarr megjelenésem és súlyom. Egyszerűen neki csak az számított, hogy beszélhessen velem. Szó szerint legjobb barátok lettünk, majd rájöttünk, hogy szerelmesek vagyunk egymásba.” – mesélte Amalie.

Egy idő után Amalie összegyűjtötte minden bátorságát és elmondta Seannak, mit érez iránta. Bízott abban, hogy a fiú ugyanúgy érez iránta, mint ő. Egy idő után elkezdtek találkozgatni, majd össze is házasodtak egymással.

“Sokszor megkérdezik tőlem, hogy én etetem-e a feleségem. A válaszom mindig az, hogy nem.” – mondta Sean. A fiú elmondta, hogy őt nem a nő megjelenése, hanem a lelke érdekli, pontosan ezért szeretett bele Amalieba.

Mivel súlybéli különbség van közöttük gyakran megkérdezik tőle, hogy miért van vele. Sean erre mindig azt mondja, hogy nincs kőbe vésve, hogy egy kövér nőnek csak egy kövér férfival, egy vékony nőnek pedig vékony férfival kell együtt lennie.

Nyilván voltak emberek, akik nem támogatták a kapcsolatukat. Sean apja szó szerint megszakította fiával a kapcsolatot a házasságkötésük után.

“Már boldog vagyok a testemben, és elégedett vagyok azzal, aki és amilyen vagyok. Nem akarok amiatt lefogyni, hogy más emberek elfogadjanak. Ha vissza tudnék menni az időbe és beszélhetnék a fiatalkori önmagammal, azt mondanám, hogy ne pazarolja az időt arra, hogy gyűlöli magát.”

Amalie végre gyönyörűnek érzi magát. Hisszük, hogy története példaként fog szolgálni más, hasonló cipőben járó emberek számára is.

Ezt is olvasd el