Stílusos nyári cipők, amelyek vizuálisan csökkentik a lábméretet!

A kis lábméretet minden ember vonzónak tartja. Ám sok nő él a földön, akiket nem 36-37-es lábbal áldotta meg az élet, hanem 39- 40-sel. Ezért folyamatosan keresik, kutatják azt a pár cipőt, ami vizuálisan csökkenti a lábak méretét. A cipőkészítők, egyre több hangsúlyt fektetnek ebbe, ezért csinálnak olyan cipőket, amit a nagyobb lábú nők is egész nyugodtan viselhetnek, mert nem fog óriásnak tűnni benne a lábuk. Ami a nyári cipőket illeti, követni kell a stylist tanácsait, és figyelni kell, hogy melyek azok a cipő modellek és magassarkú szandálok, amik kielégíthetik elvárásainkat.

Összeszedtünk néhány nagyon szép és praktikus lábbelit, amivel sokkal kisebbnek fog tűnni a lábad, mint amekkora valójában.

Nyújtott orrú szandál. A nyújtott orrnál egy pici csalás van, hiszen ott egyértelműen látszik, hogy esztétikailag kisebbnek néz ki a lábunk.

Cipő vastag sarkakkal.

A vastag sarkak elvonják a láb méretéről a figyelmet.

Telitalpú cipők.

Azok számára, akik nem igazán rajonganak a külön sarkú cipőkért.

Papucs cipő, nyitott orral.

Akik szeretik a papucs fazont, és szeretnének nőiesen kinézni, ezt a cipőt ajánljuk.

Cipő pántokkal és keresztvonalakkal.

A sarok vastagsága nem számít, de a hevederek, csipkék és keresztvonalak száma nagyon fontos – ezek az elemek vizuálisan csökkentik a láb méretét.

Keresztpántos szandál.

Általában amilyen árnyalatú nadrágot választasz, olyan színű cipőt kell viselned, mert vizuálisan hosszabbnak tűnik benne a lábad.

Nyitott orrú, ám mégis zárt cipő.

Ezek a cipők a hosszú farmerekhez nagyon jól állnak.

Semleges árnyalatok

Ha a lábfej mérete túl nagy, és nem lehet megoldani ezekkel a trükkökkel, le kell mondani a fényes cipőkről a semlegesek javára. Fókuszálj a test egy másik részére, így nem fogod érezni, hogy nagy lenne a lábad.

Add Comment