KeződoldalÉrdekességekSylvester Stalloneból ősz hajú és szakállú bácsika lett - Íme a képek

Sylvester Stalloneból ősz hajú és szakállú bácsika lett – Íme a képek

-

Mindenki tudja, hogy az idővel egyszerűen nem lehet harcba kelni, mert sosem az ember fog győzedelmeskedni fölötte. A legtöbb személynek el kellene fogadni, hogy az idő gyorsan telik és egyre idősebbek és idősebbek lesznek, amivel némi változások is járnak, például egyre több ránc jelenik meg az arcon, a bőr megereszkedik, keményebbek lesznek az arcvonások, megváltozik a haj és az arcszőrzet színe, van, aki össze is megy vagy romlik a látása. Ezek mind-mind az öregedés velejárói, ám a legtöbb hollywoodi hírességen nem lehet észrevenni, hisz nekik ügyelniük kell imázsukra. Ennek tükrében mind a nők, mind a férfiak elmennek fodrászhoz, befestetik a hajukat, arckezelésen vesznek részt, hogy ne tűnjenek annyira “öregnek” és így tovább.

A legikonikusabb színészek sem kivételek ez alól, vegyük például Sylvester Stallonet, aki már 73 éves, és a legutolsó rendezvényen még sötét barna hajjal, frissen borotvált arccal és gyönyörűen kivasalt öltönyben jelent meg. Instagramra viszont olyan videót töltött fel, ahol szinte rá sem lehet ismerni.

A Ramboként és Rocky-ként ismer színész arcán látszik, hogy ő sem ma született, de nem is bánj, hiszen felnevelt 5 gyönyörű gyermeket, akik egytől egyig édesanyjuk szépségét örökölték. A mindig fess színész viszont szép lassan elengedte magát, és a változás a legutóbb feltöltött motivációs videójában egyértelműen látszik. A felvételen az látható, ahogy Stallone őszes hajjal és szakállal ül a kocsijában és úgy néz ki, mint egy idős, ám még így is fess papa.

Mi sem tudtunk szó nélkül elmenni a videó mellett, ezért úgy döntöttünk, hogy elhozzuk ide nektek, hogy ti is lássátok mekkorát változott egy év leforgás alatt az egykori Rambo. Nem egy és nem két rajongója volt, aki teljesen ledöbbent megjelenésén, ám szemmel láthatóan Stallonét nem igazán zavarta nagypapás külseje. Miután a követőtábora feldolgozta új külsejét egyöntetűen megállapították, hogy bizony még ez a stílus is piszkosul jól áll neki.

Na de lássuk a videót:

Ezt a képet január 19-én töltötte fel az Instagramjára, ahol már látható volt a változás, bár még nem volt annyira drasztikus, mint a fent látható videóban. A képen legidősebb lányával a 23 éves Sophia-val látható.

Elhoztunk pár régebbi képet a színészről, ami igazolja is, hogy milyen sokat változott:

Feleségével Jenniferrel:

Ezen a fotón testvérével látható. Döbbenetes, hogy mennyire hasonlítanak egymásra

Újra lányával, Sophia-val:

Itt már látszik rajta, hogy bizony elkezdett öregedni

Na mit szóltok Stallone új megjelenéséhez? szerintetek is jól áll neki?

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...