KeződoldalEmberekSzándékosan esett teherbe 15 évesen, hogy fiatal anyuka legyen - Arra azonban...

Szándékosan esett teherbe 15 évesen, hogy fiatal anyuka legyen – Arra azonban nem számított, hogy így fognak kinézni

-

A TikTok egyik felhasználója, aki csak “LeleRocket” néven található az oldalon elmondta, hogy egy nap arra ébredt, hogy videója és bejegyzése híressé vált az interneten. Ez azután történt, hogy megmutatta édesanyjával mennyire hasonlítanak egymásra.

A 30 éves nő elmesélte, hogy anyja szándékosan esett vele teherbe 15 évesen, hogy később ne legyen köztük akkor korkülönbség, illetve sok mindent tudjanak együtt csinálni. Arra azonban még ő sem számított, hogy olyannyira anyjára fog ütni, hogy már-már ikreknek lehet őket mondani.

Elárulta, hogy alapjáraton elég gyakran oszt meg videókat, amin az édesanyja is szerepel, ám eddig mindig azt hitték, hogy az ikertestvére. Itt nem csak arról van szó, hogy kiköpött másai egymásnak, hanem arról is, hogy abszolút nem látszik az a 15 év korkülönbség.

Ominózus bejegyzését eddig 1,2 millióan tekintették meg. A videóban a következő szöveg olvasható:

“Anyám szándékosan teherbe esett velem, amikor 15 éves volt. Mikor a doki elmondta neki, hogy terhes, nagyon boldog volt. Most azt hiszik ikrek vagyunk.”

@lelerocket

I honestly have the best Mum ever!!! Age is nothing but a number. ##MyMum ##SimlishSessions ##WorkThisWay ##teenmum

♬ My Mom – Eminem

Rengeteg komment érkezett a videója alá, és bizony akadtak, akik nem hitték el, hogy az anyukája.

“Határozottan ikrek vagytok.” – mondta az egyik.

“Szent isten tényleg ikrek lehetnétek. Nem tudnám megmondani ki kicsoda.”

Akadtak persze, akik kritizálták az édesanyját, mert ilyen fiatalon esett vele teherbe. A 30 éves nő azonban állítja, hogy nagyon is szereti, hogy anyjával pusztán ennyi év van köztük. “Büszke vagyok az édesanyámra és az édesapámra, szerintem hihetetlen emberek. Örülök, hogy az ő gyermekük lehetek.”

„Igen, anyám még gyerek volt, amikor teherbe esett, technikailag apám is, mivel ő 16 éves volt. Ennek ellenére, édesanyám elmondta nekem, hogy mindig vágytak rám és nem bánták meg, hogy megszülettem. Hozzátette, hogy szeretett volna valakit feltétel nélkül szeretni és végül megkapta.

“Én és a tesóm olyan otthonban nőttünk fel, ahol szerettek minket, ahol volt étel az asztalon, ahol mindent megadtak a szüleink mert keményen dolgoztak. Nyilván nem azt mondom, hogy 15 évesen teherbe kell esni és gyereket kell vállalni, viszont ha megtörténik, akkor voltaképpen semmi sem akadályoz meg abban, hogy nagyszerű szülő légy.”

A 30 éves nő elárulta egy másik videójában, hogy a szülei még mindig együtt vannak és nagyon is szeretik egymást.

“Anyukám és apukám még mindig együtt vannak … és szerintem ez nagyon szép, főleg ennyi idő után. Nem olyan rég született meg a gyermeke, szóval fiatalon lettek nagyszülők. Szerintem ők most élik a legjobb korszakukat.”

Ezt is olvasd el