KeződoldalEmberekSzenttül meg volt győződve, hogy álmai férfijával találkozott, majd elvitte az édesanyjához...

Szenttül meg volt győződve, hogy álmai férfijával találkozott, majd elvitte az édesanyjához – Belement a játékba, hogy végre hazamehessen

-

Pattie Ehsaei, vagy ahogy a legtöbben ismerik Duchess of Decorum egy szörnyű történetet mesélt el, ami vele történt. Pattie beleegyezett egy vakrandiba, és azt gondolta, hogy Ő lesz álmai férfija, ám valami egészen hihetetlen dolog történt.

A nő elárulta, volt egy megérzése, hogy ez a férfi túl jó ahhoz, hogy igaz legyen és nagyon hamar rájött, hogy ez a férfi nem Christian Grey, hanem Ted Bundy. Videóját a következő mondattal indítja:

“Figyeljetek, mert ígérem, hogy ettől eldobjátok az agyatok”

A “@duchessofdecorum” felhasználónéven futó nő elmesélte, hogyan jött össze egy vakrandi során egy sebésszel, akiről azt mondták a barátai, hogy hogy magas, sötét hajú és jóképű, ezenkívül készen áll a letelepedésre és családalapításra is.

“A pasi egy Porschéval állt meg a ház előtt, 180 centi magas és jóképű. Elvitt a város legjobb éttermébe, és remekül elbeszélgettünk, olyan volt, mint amilyen a nagy könyvben meg van írva. Az egyetlen baj az volt, hogy szinte semmi másról nem beszélt csak az édesanyjáról. Nem érezte, hogy a kapcsolatuk beárnyékolhatná a lehetséges kapcsolatunkat.

Vacsora után azt mondta: Annyira tetszel nekem, hogy szeretném ha megismernéd az anyukámat. Erre én, hogy fél tíz van, nem késő egy kicsit, mire ő azt mondta, hogy mindig fent van.” – mondta.

A megérzései azt súgták, hogy ne menjen vele, de úgy gondolta, hogy csak paranoiás. “Beszálltam a kocsijába, és úgy 45 percet autóztunk Chicagon kívül. Fogalmam sem volt, hol vagyok, még telefonom sem volt, így nem tudtam telefonálni. Nem tudom mit mondjak, láttam jó pár horrorfilmet, melyek így kezdődtek, és Christian Grey lassan kezdett úgy festeni, mint Ted Bundy.” – mondta a nő.

“Akkor kezdett újra Christian Greyként kinézni, mikor megálltak egy pazar ház előtt, ami olyan volt mint egy kastély. Amikor beléptünk, megkérdeztem, hogy hol van az édesanyja, mire ő azt felelte, hátul. Követtem őt a hátsó kertbe és ismét olyan érzésem támadt, hogy valami nem stimmel. A fűben sétáltunk, koromsötét volt. Hirtelen megállt az udvar közepén és azt mondta. Patty ő itt az anyukám, anyu, ő itt Patty. Egy rohadt sírkőhöz beszélt. Szó szerint eltemette az anyját a hátsó kertjében. Azt gondoltam, hogy ez a fickó ki fog nyírni.

Pattie nagyon félt és mivel nem ismerte a környezetét ezért úgy döntött, hogy hogy eljátssza a szerepét.

“15 percig beszéltem azzal a rohadt sírkővel, úgy tettem, mintha minden teljesen normális lenne, semmi bajom nem lenne, akár Oscar-díjat is nyerhettem volna” – mondta a nő.

A “bemutatkozás” után a férfi visszavitte őt a városba, és amikor már tudta, hogy biztonságban van otthon, véget vetett a randinak.

“Megláttam a portásomat, kiszálltam a kocsiból, és azt mondtam neki, hogy “soha többé ne hívj fel, ha még egyszer felhívsz, vagy még egyszer hallok felőled, hívom a zsarukat, mert beteg vagy, majd felrohantam az emeletre.”

A nő azzal zárta a rémisztő történetet, hogy elmagyarázta, miért kell mindig a megérzéseinkre hallgatni.

“A történet tanulsága, hogy mindig hallgass a megérzéseidre. Ha nem hallgatsz rájuk, a végén 15 percig fogsz egy sírkőhöz beszélni, mert azt hiszed, ki fognak nyírni.” – mondta.

A posztot több mint 63 ezren nézték meg, és számos komment érkezett hozzá.

“A történet tanulsága, hogy soha ne ülj be egy autóba és ne utazz sehova egy idegen emberrel telefon nélkül” – írta az egyik kommentelő.

“Hol van most az a görény? Csak biztos akarok lenni benne, hogy nem ő a sebészem”. – írta egy másik.

Ezt is olvasd el