KeződoldalÉrdekességekSzépségkirálynők górcső alatt! - Ennyit változtak az évek múlásával!

Szépségkirálynők górcső alatt! – Ennyit változtak az évek múlásával!

-

‘A szépség múlandó!’ – halljuk oly gyakran.
Ahhoz, hogy megbizonyosodhassunk ennek a mondásnak az igazságtartalmáról, jobbat ki sem találhattunk volna, minthogy utánanézünk, hogyan festenek napjainkban a 10-20, netán 30 évvel ezelőtti szépségkirálynők.

Kis hazánk és a világ legszebb nőit vettük górcső alá. Kíváncsiak voltunk rá, hogy az egykoron hamvas szépség, a tökéletes test, az igéző tekintet sok év elteltével is ugyanolyan lélegzetelállító-e, mint egykoron.

Vágjunk is bele!

A jelenleg 50 éves Rába Tímea ugyan csak II. helyezést ért el az 1990-es Miss Hungary szépségversenyen, mégis mindenki ismeri a nevét. A háromgyermekes édesanya szépsége cseppet sem kopott meg az évek múlásával.

Horváth Évának, az 1998-as Miss World Hungary győztesének sincs semmi szégyellnivalója. 40-en túl is bomba formában van!

Kapócs Zsóka a 2001-es Miss World Hungary győztese az egyik legsokoldalúbb személyiség a szépségkirálynők között. A modellkedésen túllépve és a televíziózás után színészi karrierbe kezdett, rengeteg darabban láthattuk őt szerepelni.
Azon hírességek közé tartozik, akik a közösségi médiát példamutatásra is használják. Többször posztolt edzés utáni vagy smink nélküli fotót magáról, amivel lányok ezreinek mutatta meg natúr, valódi énjét, elismerve, hogy még a szépségkirálynők külseje sem mindig tökéletes!

Evezzünk egy kissé távolabbi vizekre és lessük meg, hogy hogyan változtak a világ legszebb nőinek kikiáltott, Miss Universe győztesek:

Lorraine Downes, Új-Zéland

Barbara Palacios Teyde, Venezuela

Cecilia Bolocco, Chile

Porntip Nakhirunkanok, Thaiföld

Angela Visser, Hollandia

Mona Grudt, Norvégia

Lupita Jones, Mexikó

Michelle McLean, Namíbia

Dayanara Torres, Puerto Rico

Sushmita Sen, India

Chelsi Smith, USA

Wendy Fitzwilliam, Trinidad és Tobago

Larra Dutta, India

Dayana Mendoza, Venezuela

Cikkünk végére érve kétségtelenül megállapítható, hogy az egykoron bálványozott szépségek napjainkban is kivétel nélkül remek formában vannak és korukhoz képest meglehetősen jól tartják magukat!

Te is így gondolod? Várjuk a véleményed kommentben!

Amennyiben tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel is azt!

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...