KeződoldalCelebTaylor Swift - Cuki videó került elő a tíz hónapos énekesnőről

Taylor Swift – Cuki videó került elő a tíz hónapos énekesnőről

-

Taylor Alison Swift 1989. december 13-án látta meg a napvilágot Readingben, Pennsylvaniában. Az amerikai country-pop énekesnő tízszeres Grammy-díjas, dalszerző és színész.

Tim McGraw címmel adta ki első lemezét 2006-ban. Ezt az önmagáról elnevezett album követte, ami az Egyesült Államokban többszörös platinalemez lett. Második lemezével, a Fearless-szel négy Grammy-díjat zsebelhetett be, 2009-ben pedig az Év előadója lett. Később pedig az Év dalszerzőjének díját is elnyerte. Eddigi pályafutása során összesen 10 Grammy-díj, 12 Country Music Association Awards, 6 Academy of Country Music Awards és 23 Billboard Music Awards és 1 Emmy-díj büszke tulajdonosa.

Ha mindez még nem lenne elég, színészi tehetségét is megvillantotta, ugyanis szerepelt a CSI: A helyszínelők című tévésorozatban, a Valentin nap című filmben, valamint a Lorax című animációs filmben is.

Párkapcsolati viszonylag rövidnek bizonyultak, sőt, az énekesnőt meggyanúsították azzal is, hogy csak kihasználja a férfiak és dalokat ír a kapcsolatban szerzett érzelmeiről. Ennek következtében úgy határozott, hogy a randizgatást egy időre félreteszi.

Tehetsége már gyermekkorában sejthető volt, hisz már nagyon kis gyerekként is szeretett szerepelni. Taylor közösségi oldalán örvendeztette meg rajongóit egy közel harminc éves videófelvétellel, amelyen tíz hónapos korában látható.

Az archív felvétel anyák napja alkalmából került közösségi oldalára. A videón Swift majdnem hibátlanul számul el tízig, mindössze tíz hónaposan. Édesanyja kérését azonnal teljesítette és már sorolta is a számokat. Később pedig a cipőfűzőjét nevezte meg hibátlanul, amiket majdnem el is fogyasztott.

“Mindig is az anyukámmal folytatott beszélgetéseim voltak és lesznek a kedvenc emlékeim – mióta tíz hónapos koromban, 1990 októberében elkezdtem beszélni, ahogy a videón is látható, a mostani telefonos beszélgetésekig. Ó, Istenem, szeretlek, anya! Utóirat mindenkinek, aki most távol van a szeretteitől: lélekben veletek vagyok!” – írta posztja mellé az énekesnő.

Íme a videó:

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...