Te is emlékszel a Tokio Hotel sztárjára? Ilyen szédületesen fest, 16 évvel idősebb szerelme mellett!

Biztosra veszem, hogy, akik a 90-es évek előtt születtek, számukra nem mond túl sokat az a név, hogy Tom Kaulitz. Viszont, akik a 90-es években születtek tudják, hogy ő volt az egyik tagja a Tokio Hotel nevű német pop-rock együttesnek, amit tinédzserek milliói imádtak. Az együttest nem mással, mint ikertestvérével Bill-el alapították, 2001-ben.
Rengeteg tinilány szobájában voltak kiragasztva a poszterek, melyeken a banda volt látható. Mára már feloszlottak, felnőttek, és más irányba terelődött az életük.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tokio Hotel (@tokiohotel) által megosztott bejegyzés,

Ma már csak akkor hallhatjuk a Tokio Hotel dalait, ha rákeresünk az interneten. A fiúk is lenyugodtak, nem lázadnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Italian fanpage????? (@kaulitz_483_) által megosztott bejegyzés,

Tom élete azonban fenekestül felfordult, mikor a médiában kiderült, hogy a 45 éves Heidi Klum a barátnője. Emiatt persze kezdetben sokan bántották és kritizálták. Sokakat zavar, hogy Tom 16 évvel fiatalabb Heidinél.
A pár, Heidi egyik barátjának születésnapi buliján találkozott először. Heidi állítása szerint egyből megvolt köztük a szikra, olyannyira, hogy a modell kezdetben rá se mert nézni az egykori zenészre. Nem rég szárnyra kapott egy pletyka, miszerint Tom megkérte Heidi kezét, és ő igent mondott.

Nos, a modell elmondása szerint ez nem valós információ. Amikor meg kell jelennie valahol, mindig olyan ékszert választ, ami tökéletesen passzol a ruhájához, ezért van, hogy sokszor visel gyűrűt. Úgy gondolja, Tom élete szerelme, hiszen nagyon odaadó, gondoskodó és figyel rá, és azért működik köztük ennyire a dolog, mert mindketten német származásúak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pensamentos Tokio Hotel (@pensamentostokiohotel) által megosztott bejegyzés,

Persze egyből elkezdték cincálni a párt, hiszen Klumnak van 4 gyermeke, és két férjet is elfogyasztott már. Sőt Tomnak is volt felesége néhány évig.
Ám őket egyáltalán nem zavarják ezek a pletykák, mert csak a kapcsolatukra és boldogságukra koncentrálnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

toofab (@toofabnews) által megosztott bejegyzés,

Szurkolunk, hogy ez a szép pár sokáig együtt maradjon békességben és boldogságban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés,

Add Comment