Te kinek adnád át a helyed? Vigyázz, a válaszod sokat elárulhat rólad!

Nagyon meglepő tény, hogy néha a legegyszerűbb döntések és választások is képesek valamilyen információt kiszivárogtatni a személyiségünkről és világi nézetünkről. Nyilván már volt róla szó, hogy mely dolgok azok, amik árulkodóak lehetnek, ilyen például a gesztusok, a mimika, még egy hanglejtés is. Ezen kívül biztosra veszem, hogy számos más dolog, amit egy nap csinálunk az is képes árulkodni rólunk. Legyen az egy bevásárlás, melyik útvonalon közlekedsz, milyen ruhadarabot veszel fel először… és így tovább. Ma egy nagyon könnyűnek látszó tesztet hoztunk el nektek, amiben csak egyetlen kérdésre kell válaszolni. Nem kell aggódni nincs rossz válasz.

Lássuk a kérdést:

Melyik embernek engednéd át a helyedet?

A gyermeknek.

Ha a gyermeket választottad, akkor nagyon kedves és érzékeny lélek vagy. Valószínűleg nagyon könnyen megtalálod a közös hangot a fiatalabb generáció tagjaival, gond nélkül alakítasz ki barátságokat. Mások számára mindig követendő példa vagy.

Az öregembernek.

Abban az esetben, ha az idős embert választottad akkor jó a meggyőző képességed, tudod mit jelent a tisztelet és a hála. Az ilyen személyek általában jól ki tudnak jönni az idősebb emberekkel, tudják, hogy maradjanak hűek saját hitükhöz, ugyanakkor tolerálják mások téveszméit. Azért mert ilyen vagy sokan szeretnek és tisztelnek.

A várandós kismamának.

Amennyiben a terhes asszonynak adnád át a helyed, akkor te objektíven érzékeled és értékeled a valóságot. Ebből az is kiderül, hogy nagyon felelősségteljes személy vagy. Van egy olyan ritka képességed, amivel felismered, hogy mely cselekvések jó szándékúak és melyek nem. Tiszteled a társadalmat, ezért könnyen alkalmazkodsz a körülötted lévő helyzethez.

Add Comment