Minden ember kíváncsi a jövőjére, hogy az élet milyen lehetőségeket tartogat a számára. Persze nem sokan merik meglépni, hogy például ellátogatnak egy jóshoz, mert elképzelhető, hogy olyan információk birtokába kerülnek, amikre lelkileg nincsenek felkészülve. Viszont egy jó kis személyiségtesztet szerintünk senki sem utasítana vissza. Most el is hoztunk nektek egy nagyon érdekes kis tesztet, ahol semmi mást nem kell tennetek, csak egyetlen kártyát választani. Ezek a kártyák elárulhatják, milyen ember vagy valójában, és, hogy hozzávetőlegesen milyen jövőkép elé nézhetsz. Lássuk, hát mit tartogat számodra a sors… szóval gyerünk válassz egy kártyát.

 

1. Kártya

Már nagyon unod, hogy állandó jelleggel hamis ígéreteket kapsz, holott te mindig igyekeztél betartani az adott szavad. Pontosan ebből kifolyólag hoztál néha jó valamint rossz döntéseket, de azon az elven vagy, hogy az ember a hibáiból tanul. Hamarosan megtalálod azt a lelki békét, amire mindig is vágytál, ennek köszönhetően pedig újult erővel indulsz neki a mindennapoknak. Annak ellenére, hogy nem vagy már 18 éves most kezdődik csak igazán az élet. Nemsokára rálelsz egy olyan személyre, aki megmutatja neked, milyen is valójában élni. Becsületes személy vagy, aki úgy véli, hogy a múltbéli hibákon fölösleges rágódni, hiszen azok már elmúltak. Célod, hogy a jövőd szép és sikeres legyen, hogy az álmaidat meg tudd valósítani, de ehhez még jó pár meccset kell az élettel vívni.

2. Kártya

Nemsokára teljesülnek a legnagyobb vágyaid, sőt egy olyan személy is besétál az életedbe, aki végre megbecsül téged. Amit lehetett te már mind megtetted például, szerettél, megbocsátottál, reméltél, harcoltál, feladtad, sírtál és győztél! A múltat megtanultad elengedni, bár az elején még meggyűlt vele a bajod. Rájöttél, hogy a békéhez és a harmóniához először saját magaddal kell kibékülnöd. Okos személy vagy, viszont nehezedre esik a kiadott feladatokra összpontosítani. Univerzálisnak tartod magad, vagyis több dologgal akarsz egyszerre foglalkozni, ez pedig leginkább makacs személyiséged miatt van. Mindemellett óriási szíved van, és amit megígérsz be is tartod.

3. Kártya

Évek kellettek hozzá, de rájöttél, hogy te magad vagy önmagad igaz barátja. Felismerted, hogy ez nem is annyira vészes helyzet, hiszen sokan érezhetik magukat egyedül úgy, hogy rengeteg ember körülveszi őket. Isten okkal küldött a földre, így aki hozzád közel áll az nagyon szerencsés. Elég sok helyzetet a te igényeid szerint tudsz alakítani, mindemellett pedig népszerű vagy az emberek körében. Olyan személyiséggel rendelkezel, amivel pillanatok alatt elnyered a többi ember szimpátiáját, sőt belopod magad a szívükbe. Elég stabil, és jó kapcsolatban vagy a saját lelkeddel, amiből egyáltalán nem lehet kimozdítani. Előfordul, hogy visszautasítana, de ez nem riaszt el, próbálkozol máshogy, vagy máshol. Érzelmekkel teli ember vagy, akinek kijár a jó. Az élet többször gördít eléd akadályokat és nehézségeket, hogy így erősödj meg.

4. Kártya

A legnagyobb vágyaid között szerepel, hogy olyan ember mellett köss ki, aki valóban szeret és tisztel. A boldogság létfontosságú az életedben, amit meg is érdemelsz. Feltűnő jelenség vagy, akire egyből odafigyelnek, te pedig mindent elkövetsz, hogy megmutasd nekik mire is vagy valójában képes. Kiismered az embereket, és tisztában vagy vele, hogy ki az akire számíthatsz, és ki az, akire nem. Tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy semmi sem azért szép és jó, mert örök. Sok kudarcon mentél át az életben, de ezeknek hála megtanultál a sorok között is olvasni. Annak ellenére, hogy megbocsátasz, nem felejted el a sérelmeket.

5. Kártya

Ki nem állhatod, ha hazudnak neked, ezért szereted magad távolt tartani a nem meg bízható, hazug emberektől. A körülötted élő emberek számára igazi példakép vagy, akire öröm felnézni. Mesebeli életed van, ami tele lesz apró ki meglepetésekkel. Ha kitűzöl magad elé egy célt, akkor ha törik, ha szakad de eléred. Már nem kell sokat várnod, hogy az életed egy sokkal jobb fordulatot vegyen, szóval még légy egy kicsit türelmes.

Te melyik kártyát választottad?