KeződoldalÉrdekességekTe melyik testrészeddel kezded a zuhanyzást? Érdekes információkat mondhat el rólad!

Te melyik testrészeddel kezded a zuhanyzást? Érdekes információkat mondhat el rólad!

-

Mindennapi rutinunkká vált a zuhanyzás, ezért nagyon sokan már csak rutinból végzik el ezt a feladatot. Szakemberek elmondása alapján, ha az ember, folyamatosan egy előre megtervezett menetrendet követ, nagyon sok időt takaríthat meg. Például, reggel felébredsz, nyújtózol kicsit, reggeli kávé, fogmosás, öltözés… stb. Ezek a legalapvetőbb dolgok, amiket az ember reggel, munkába menet, vagy iskola előtt csinál.

Ezeknek az előre megtervezett, sőt már automatikusan elvégzett feladatok, energiát takarítanak meg, ilyenkor agyunk tud kicsit relaxálni. Ilyenkor hasznos lehet végigvezetni, mit és hogyan végzünk, mert, ha hiszed, ha nem, különös dolgokat fedezhetünk fel.

Gilda Carle, kapcsolatszakértő elmondása alapján, személyiségünket úgy lehet a legjobban jellemezni, ha megfigyeljük ezeket az automatikussá vált szokásokat. Ebbe beletartozik, hogy a WC papírt melyik irányba lógatjuk, vagy, hogy épp melyik testrészedet mosod meg a zuhany alatt.

Arc:

Ha ezt mosod meg elsőként, akkor fontos neked, hogy egy bizonyos státusszal rendelkezz. Számodra fontos az első benyomás, és nagyon nehezen akarsz második esélyt adni. Sokan önzőnek és önteltnek gondolnak, ami egy kicsit igaz is. Barátaidat is úgy választod ki, hogy előnyöd származzon belőle. Próbálj meg kicsit elrugaszkodni a kis világodtól.

Fül:

Nagyon jó hallgatóság vagy. Nyitott vagy az új dolgokra, folyamatosan keresed a lehetőséget egy új tudás elsajátítására. Emiatt felsőbbrendűnek érzed magad, de vigyázz nehogy túlzásokba ess. Mindig figyeld, hogy kik voltak azok, akik segítettek előrejutni az életben, ezekről az emberekről nem szabad megfeledkezni.

Haj:

Nagyon kreatív és művészi személyiséged van. Mondhatni nagy álmodozó, aki egyre nagyobb és elérhetetlenebb célt tűz ki maga elé. Szerencsére kitartó is vagy, így a leglehetetlenebbnek tűnő dolgokat is képes vagy megvalósítani.

Mellkas:

Céltudatos személyiséged van, tökéletesen tudod mit szeretnél elérni az életben.  Logikusan gondolkodású vagy, keresed a legjobb megoldásokat egy adott problémára, szerencsére meg is találod. Fontos számodra a tisztelet, emiatt könnyen dühbe gurulsz, ha a mondatod kellős közepébe valaki belebeszél. Arra kell figyelned, hogy ne legyél durva.

Hónalj:

Két lábbal a földön állsz, keményen megdolgozol a sikerért és a céljaidért. Népszerű vagy a baráti társaságodban, de nem igazán töltesz sok időt a társaságukban, mert sokat dolgozol. Vegyél vissza a tempóból, és pihenj. Legyél a szeretteiddel, mert az nyugtató hatású.

Intim testrészek:

Szégyenlős és introvertált természeted van. Elképzelhető, hogy a szüleid szigorúan neveltek, ahol szabályokat kellett követni. Nincs sok barátod, mert nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszel velük kapcsolatban.

Egyéb testrészek:

Átlagos személyiség vagy, ám ezt nem kell szégyellni! Nem fontos, hogy kitűnj a tömegből, ám azt nem viseled el, ha más próbálja irányítani az életedet. Sokan alulbecsülik a képességeidet, de szerencsére mindig az ellenkezőjéről adsz tanúbizonyságot.

Ezt is olvasd el

A köröm formája rengeteg dolgot árulhat el az emberről – A...

0
Rengeteg elmélet van azon dolgokról, melyek képesek felfedni személyiségünk legtitkosabb részeit. A kézírás, a kézfogás, hanglejtés, szemszín és még sorolhatnánk. De azt tudtátok, hogy...