KeződoldalEmberekTe mennyire tudsz összpontosítani? Ezt a tesztet 96 emberből 1 tudja megcsinálni.

Te mennyire tudsz összpontosítani? Ezt a tesztet 96 emberből 1 tudja megcsinálni.

-

A gyors és reflexszerű összpontosításra nem minden ember képes. Ezt már csak abból kifolyólag is tudjuk, mert néha bizony mi is járunk úgy, hogy pont azt nem találjuk ami az orrunk előtt van és gyakorlatilag kiszúrja a szemünket. Ha egy adott dolgot időre kell megtalálni, akkor meg pláne izgalomba és stresszbe jövünk, ami megint csak nem segít azon, hogy kiszúrjuk azt, amit keresünk.

Vannak azonban köztünk különleges képességekkel rendelkező ember, akik még egy tűt is simán megtalálnának a szénakazalban néhány perc leforgása alatt. Annak érdekében, hogy kiderítsük te vajon melyik csoportba tartozol, elhozunk egy nagyon érdekes és különleges tesztet. Ezen feladat keretein belül összesen 60 másodperced van arra, hogy a lent feltüntetett képeken megkeresd a kilences számot. Sokan elbuknak a teszten, te is el fogsz rajta vagy fityiszt mutatsz a statisztikának?

Egyet azért kérünk, ne csalj! Indítsd el a stoppered vagy az időzítőd és had szóljon a dolog.

1, Ez könnyű, bárkinek lazán sikerül megtalálnia a kilencest a nyolcasok között.

2, Itt egy sorral több van, de úgy gondoljuk még ez sem annyira vészes.

3, Ez már egy kicsit komolyabb kihívást jelent azoknak, akik például diszlexiásak, de nem lehetetlen küldetés.

4, Egy idő után biztos jojózni fog a szemed, ami nem segít a feladat elvégzésében. A kérdés már csak az vajon ezen a képen ott van-e a kilences.

5, Na ez már igazi kihívás főleg, hogy a folyamatos görgetés és a fenti képek sem segítettek azon, hogy ne káprázzon a szemed. Ha itt is sikerül megtalálnod a kilencest, akkor nagyon ügyes vagy.

Na, neked sikerült 60 másodperc alatt megtalálnod az összes kilencest? Ha igen kommentben írd meg hányat találtál.

Ezt is olvasd el