KeződoldalEmberekTe mit látsz meg először a képen? - Sokat elárul a személyiségedről

Te mit látsz meg először a képen? – Sokat elárul a személyiségedről

-

Az internet világában számos személyiségteszttel találkozhatunk, ami úgymond segít megismerni saját magunkat. Természetesen nem feltétlenül igazak ránk a tesztek eredményei vagy legalábbis, még nem. Hiszen, mint minden, mi is változunk, így ezek a személyiségtesztek olyan részeinket, tulajdonságainkat is megmutathatják, amiről talán nem is tudtunk.

Egész életünk telis-tele van felfedezésekkel, ami nemcsak a világra, hanem saját magunkra is vonatkozik. Annyi, de annyi minden rejtőzik bennünk, ami csak arra vár, hogy felszínre törhessen. Nagyon kevés olyan ember él a Földön, aki azt mondhatja, hogy ő bizony semmit nem változott az évek során. Sőt, talán nincs is ilyen. Bár mondani bármit lehet, tagadhatjuk, hogy változunk, de ettől ez a tény még nem lesz igaz.

A hetek, hónapok és évek során mindannyian alakulunk, ahogy egy gyémánt, mi is csiszolódunk, személyiségjegyeink pedig, velünk együtt változnak. Ha téged is érdekel, mi lakozik benned és valójában milyen a személyiséged, akkor csináld végig velünk ezt a tesztet. Hidd el, nem fogod megbánni, jó szórakozás lesz.

Mit látsz meg először a képen?

1.

Zár – Szeretsz kimozdulni a komfortzónádból, újdonságokat felfedezni, új dolgokat tanulni. Ha egy illető felkelti az érdeklődésed, ne izgulj, hanem feltétlenül beszélj vele. Ellenkező esetben végigkísérheti életed a “Mi lett volna, ha?” kérdés.

Síró alak – Sokkal több figyelmet kellene fordítanod saját magadra, az érzéseidre és vágyaidra. Gondolataid tisztázásához és a kikapcsolódáshoz több időre lenne szükséged.

2.

Arc – Nagyon szociális ember vagy, kifejezetten érdekel mások élete. Számodra minden, illetve mindenki egyedi és értékes. Ugyanakkor túlságosan beleveszel a részletekbe, ahelyett, hogy az egészet látnád.

Hal – Teljesen elégedett vagy az életeddel, hiszel a szerencsében és a boldog jövőben. Számodra az a bizonyos pohár mindig félig tele van, valamint a részleteket nagyon fontosnak tartod.

3.

Nyitott ajtó – Mindig készen állsz a változásokra és a helyes irányba haladsz. Nem félsz a jövőtől, izgalom nélkül nézel szembe bármivel. Mások számára rendkívül inspiráló személyiség vagy.

Hangjegy – Fontos számodra az önkifejezés, úgy érzed, hogy van valami fontos, amit meg kell osztanod a világgal. Ugyanakkor ne merengj folyton a múlton és sokkal kevesebb kockázatot vállalj.

4.

Ősi oszlopok – Nehezen hagyod el a kényelmi zónádat, félsz mások és a saját véleményedtől is. Ha felbátorodnál és vidámabb lennél, akkor többre vihetnéd, mint azt valaha is gondoltad volna.

Emberek – Nagyon magabiztos ember vagy és azt is tudod, mire van szükség a tökéletes és boldog élethez. Ennek érdekében pedig, mindent meg is teszel. Átgondolod a dolgokat és mindig ott vagy, amikor másoknak segítségre van szüksége. Egyfajta támaszt nyújtasz a rászorulóknak, legyen az rokon, barát vagy csak egy ismerős.

5.

Arc – Számodra a legfontosabb az életben az intuíció, az öröm, a bölcsesség, az elégedettség és a kíváncsiság.

Alma – Nagyon jó ember vagy, pozitív hozzáállással és rengeteg szeretettel.

Ülő személy – Létezésed legfontosabb jellemzői kiegyensúlyozottság, élénkség és pozitív hozzáállás.

6.

Autó – A világ tele van rejtélyekkel, ahogy te is. Képzeleted folyamatosan szárnyal, egyszerűen megállíthatatlan vagy és ösztönzőleg hatsz másokra is.

Távcsőbe néző személy – Mindenkivel kedves vagy, türelmes vagy másokkal és soha nem kritizálsz senkit.

“A” betű – Sokszor vannak hangulatingadozásaid, de ezek egyike sem szélsőséges. Egyik pillanatban még boldog vagy, a másikban már szomorú. Meg kell találnod az egyensúlyt az életedben és a munkádban is.

7.

Krokodil – Az életed nagyon színes, sosem unatkozol, kreativitásod pedig nem ismer határokat. Mindenhez pozitívan állsz hozzá, még akkor is, amikor úgy tűnik, nincs remény.

Hegyek és víz – Nem vagy átlagos ember és individualista sem. Általában optimista vagy, szeretsz alkotni, előre haladni és sokszor mások érdekeit szolgálod.

Emberek a csónakban – Társasági lény vagy, nem szeretsz egyedül lenni. Odavagy a kalandokért, az újdonságokért, valamint bárkihez könnyen alkalmazkodsz.

8.

Nyúl – Az agyad bal féltekéje a domináns, inkább műszaki, tevékeny ember vagy. Nem kombinálod túl a dolgokat, vagy tudsz valamit vagy segítséget kérsz.

Kacsa – Az agy jobb féltekéje uralja a bal oldalt, nagyon jó és gondoskodó ember vagy.

9.

Felfelé haladó macska – Nem figyelsz a részletekre, valószínűleg kicsit rendetlen és naiv vagy. Mindent elhiszel, amit látsz vagy éppen hallasz. Szereted az embereket és az életet, de nem élvezed eléggé.

Lefelé haladó macska – Figyelmes ember vagy és jó intuícióval rendelkezel. Nagy figyelmet fordítasz a részletekre, az élet számodra egy kihívás, egy kaland, amit úgy kell megélni, ahogy azt te szeretnéd, vagyis a lehető legjobban.

10.

Idős hölgy – Nagyon tapasztalt ember vagy, aki kritikus gondoldásmóddal rendelkezik. Az élet minden részletét kielemzed, soha nem döntesz hirtelen felindulásból, mindent jól megfontolsz.

Fiatal nő – Optimista és impulzív személy vagy, aki rendkívül boldog. Élvezed az életet, ki akarsz használni minden adódó lehetőséget és soha nem mondasz ellent egy-egy kalandnak vagy kihívásnak.

Ezt is olvasd el