Terence Hill 50 év után végre megmutatta feleséget! Nagyon aranyosak együtt!

Terence Hill minden ma elő magyar meghatározó alakja. Nincs olyan háztartás, ahol legalább egy vasárnap este nem a Bud Spencer-Terence Hill párost lesve nevettünk a nagy csattanós pofonokon. 18 legendás filmet forgattak le együtt, amik véleményünk szerint a megunhatatlan kategóriába sorolhatóak.

A 79 éves sztárnak nemcsak a karrierje, magánélete is kivételesen szerencsésen alakult. A színész több mint ötven éve -pontosan 1967 óta- él kiegyensúlyozott, boldog házasságban feleségével, Lori Hill-el (lánykori nevén Lori Zwicklbauer) .

1969-ben született meg közös fiuk, Jess, 1973-ban pedig örökbe fogadtak egy fiút Németországból, őt Ross-nak nevezték el. Második gyermekük 1990-ben egy autóbalesetben vesztette életét, a szörnyű tragédia után Terence mély depresszióba esett és sokan attól féltek, sosem teszi túl magát fia elvesztésén.
Szerencsére azonban sikerült meggyógyulnia és azóta rendezőként is kipróbálta már magát két tévésorozatban is.

Mi a titok?

51 év hosszú idő. Nem csoda, hogy amikor Hill Budapesten járt, az egyik népszerű magyar magazin riportere egy interjú keretén belül rákérdezett hosszan tartó házasságuk titkára.

“Nem hiszem, hogy bármilyen titok van. Talán csak annyi, hogy tiszteljük egymást, mindkettőnknek megvan a maga saját világa, ami nagyon-nagyon különböző. Nem veszekszünk, persze, vitatkozunk néha, de nem túl sokat. Nem szeretjük a konfliktusokat, a feleségem nagyon csendes asszony. Ő író, ő írta a Lucky Luke szövegkönyvét is, és jól érzi magát a betűk között, a világában. Mindkettőnknek megvan a saját tere.” – mondta a sztár.

Add Comment