KeződoldalÉrdekességekTESZT! Válassz egy ajtót és tudd meg, hogy mi vár rád 2021-ben.

TESZT! Válassz egy ajtót és tudd meg, hogy mi vár rád 2021-ben.

-

Ez a 2020-as év meglehetősen megosztotta a közvéleményt. Valljuk be, hogy a legtöbb ember azt várja a következő évtől, hogy jobb legyen. A koronavírus teljesen tönkretette a gazdaságot és rengeteg család életét. Fontos, hogy ne veszítsük el a fejünket és próbáljuk meg összeszedni magunkat. Muszáj valahogy megpróbálnunk megkapaszkodni az apróbb boldogságot okozó dolgokba, különben minden elvész. Figyeljünk egymásra, és bízzunk abban, hogy az évfordulóval mindez csupán a múlt és tiszta lappal, újult erővel kezdhetünk a januárba. Fontos, hogy tisztában legyünk vele, hogy mire kell összpontosítani az energiánkat.

Az asztrálgurunk most egy apró teszttel próbál rávezetni titeket, hogy mik legyenek az elsődleges céljaitok. Nincs más dolgotok, mint választani egyet a következő három ajtó közül és megmondjuk, hogy mi az, amire különösen oda kell figyelnetek a 2021-es évben.

Lássuk hát az ajtókat.

Hasonlóak ugye? Pedig nem. Mindhárom teljesen mást sugall a lelkünknek és a tudatalattinknak. Van olyan, amelyiket sokkal közelebbinek érezzük, mint a másik kettőt.

Melyik az? Ha kiválasztottátok, akkor lássuk, hogy mi lett az “eredmény”.

Ha az 1-es számmal jelölt ajtót választottad.

Számodra ez az év lesz az, amelyikben helyreállíthatod a pénzügyi helyzetedet. Szakmát válthatsz, de elő is léptethetnek, vagy csak szimplán a munkád megbecsülése jeléül egy kis fizetésemelést kapsz. Ezt majd az élet hozza. A lényeg, hogy számodra itt a lehetőség arra, hogy egy kicsit “megszedd” magad. Mindenképpen gondolj a spórolásra is, hiszen ez a helyzet a világban nem a pénztárcák barátja. Lehet, hogy jön harmadik hullám és kelleni fog a megtakarítás. Nyugodj meg, ha ésszel bánsz a pénzzel, akkor gond nélkül átvészeled. Fontos, hogy 2021-ben az anyagiakra összpontosíts. Ez nem az új kapcsolatok éve lesz. Persze ettől még rád találhat a szerelem, te csak foglalkozz arra, hogy minél jobb anyagi létet biztosíts magatoknak. A csillagok melletted állnak majd ebben.

Akik a 2-es számmal jelölt ajtót választották.

Számodra most az egészség megőrzése az elsődleges célpont. Manapság ez egyre égetőbb kérdés, de te képes leszel nemet mondani a betegségekre. Muszáj! Ha esetleg egy régóta halogatott beavatkozás van hátra (anyajegy, szemölcs stb.) akkor jövőre lehetőséged lesz ezt megcsináltatni. Ne halogasd. Idén úgysem tudtak veled foglalkozni. Ne told át jövőre, mert rosszabb lehet. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ha egészséges vagy, akkor dinamikusabb és energiadúsabb is vagy. Több ajtó is megnyílik majd előtted. Használd ki a lehetőségeid, hogy míg mások otthon próbálják kikúrálni magukat, te betontömbként állsz ellen mindennek. Az ő életük lényegesen korlátozottabb ezért. Figyelj az egészségedre, gondoskodj magadról testileg-lelkileg. Neked nem szabad kidőlnöd 2020-ban!

És ha a 3-mas ajtó volt a legszimpatikusabb?

Kapcsolatok! Számodra a 2021-es év a kapcsolatok éve lesz. Egyrészt könnyű, ugyanakkor nehéz helyzetben is vagy. Tőled függ, hogy megkönnyíted, vagy megnehezíted a dolgaid. Neked arra kell fókuszálnod, hogy békés, harmonikus kapcsolatban legyél a környezeteddel. Nem csak a kollégáiddal, családtagjaiddal, hanem en bloc mindennel. Meg kell békélned a helyzettel, amit ad az élet. Ebből tudsz majd erőt nyerni és átlépni az akadályokon. Ha forrófejű vagy, akkor vissza kell venned, mert nagyon megnehezítheted az előtted álló évet. Próbálj az embertársaidhoz kedvesen állni. Tegyél meg mindent, hogy békességben teljenek a napjaid. Azért fontos ez, mert neked így nyílik meg az a bizonyos “kis kapu”, amivel elérhetsz valamivel többet annál, ami eddig jutott. Neked nem a pénz, nem a szerelem lesz a kulcs a boldogsághoz. A pozitív emberi kapcsolatok révén juthatsz majd egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb élethez.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Ezt is olvasd el