KeződoldalCelebThylane Blondeau a világ legszebb kislánya volt - Így néz ki most

Thylane Blondeau a világ legszebb kislánya volt – Így néz ki most

-

Thylane Léna-Rose Loubry Blondeau 2001. április 5-én született Franciaországban. A tizenkilenc éves lány ma már híres modell és színésznő.

Négy évesen kezdte modell pályafutását, Jean Paul Gaultier, francia divattervezőnek dolgozott.

Patrick Blondeau, labdarúgó és Véronika Loubry, színésznő lánya egészen kiskora óta modellkedik, sőt, kiérdemelte a világ legszebb kislánya címet is. Gyönyörű, kék szeme és csodálatos szőke haja mindenkit elkápráztatott. Thylane első gyermekfotózása hét éves korában volt, a róla készült kép pedig, bejárta az internetet. Böngészés közben még ma is gyakran visszaköszönhet a kislány ikonikus fotója.

Nem telt el sok idő és a kislány már leghíresebb divatmárkákat képviselte, mint például a Babylost, a Dolce & Gabbanat és a L’Oréalt. 2010-ben pedig, a francia Vouge magazinban nőies ruhákban, magassarkú cipőkben, talpig sminkben és ékszerekben pózolt. Ekkor Thylane mindössze tíz esztendős volt. Fotói hatalmas port kavartak, ugyanis az újságok túl provokatívnak tartották a róla készült képeket.

A fiatal lány idén ünnepelte 19. születésnapját. Mára a kislányból egy gyönyörű, felnőtt nő lett. 2020-ban a Párizsi Divathéten is jelen volt, modellkarrierje továbbra is felfelé ível. Emellett színésznőként is kipróbálta már magát, 2015-ben egy francia filmben szerepelt.

Közösségi oldalán számos követője van, akiket igyekszik minél több dögös fotóval megörvendeztetni.

Szemeiben még mindig látható kislányos bája, amivel már négy éves korában elbűvölt mindenkit.

“Nagyon hálás vagyok mindenért, ami eddig velem az életben történt” – írta közösségi oldalán.

Címlap fotózások, reklámszerződések, illetve a média érdeklődése, ezek mind-mind a zsebében vannak.

Mutatjuk a fotót, ami a Vogue címlapjára készült, még 2011-ben, pályafutása kezdetén.

Ma pedig már így néz ki a fiatal lány, aki már mindent elért, amiről a hozzá hasonló korúak csak álmodnak.

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...