KeződoldalEmberekTökéletesnek tartja magát, pedig rendszeresen gúnyolják testalkata miatt

Tökéletesnek tartja magát, pedig rendszeresen gúnyolják testalkata miatt

-

Ma már szinte mindenki a közösségi oldalakon éli az életét, ahol gyakorlatilag minden momentumot megmutatnak. Egyesek azt, milyen szép hosszúra nőtt a hajuk, milyen jó géneket örököltek, mennyire hasonlítanak szüleikre, hol nyaraltak éppen, mennyi pénzük van és a többi. Ilyen életet viszont nagyon sokan szeretnének, de nem nagyon tehetik meg. Pont az ilyen “tökéletes” élet mutogatás miatt alakul ki, mind a nőkben, mind a férfiakban az önbizalomhiány.

Páran persze próbálnak ellene tenni, és elfogadni amilyen életet és külsőt szánt nekik az élet, ám ez nem könnyű. Cikkünk főszereplője annak ellenére, hogy folyamatos támadás éri és rendszeresen gúny tárgyává válik úgy gondolja, ő úgy tökéletes ahogy van.

Ella, aki @elladonnelly_xo néven van fent a TikTokon folyamatosan azt hangoztatja, hogy elfogadja magát olyannak, amilyen és egyáltalán nem szégyenkezik, mert teltebb az átlagnál. A fiatal lány már több, mint 277 ezer követővel büszkélkedhet, ám egy nap különös videót tett közzé. A komment szekcióban többször kap olyan kommentet, ahol leírják, hogy nagy teste ellenére szép arca van.

Ella a következőt mondta a videóban:

“Megkérek mindenkit, hogy ne mondogassák tovább, hogy a nagy testem ellenére szép arcom van. Amúgy is ez mi a fenét akar jelenteni?” Mintha azt éreztetnék, hogy súlya miatt ő sosem lehet olyan szép, mint egy vékony testalkatú nő.

Szerencsére nem hagyja, hogy olyan megjegyzések sorakozzanak videói alatt, melyek elrontják kedvét, vagy befeketítik a teltebb alkatú nőket. Videójában Scott Disicket idézi “Rájöttem, hogy én tökéletes vagyok, és a körülöttem lévőknek van magukkal problémája.”

Ella egyébként videóiban számos ruhadarabot, öltözködési stílust mutat be, elmondja, hogy attól mert pufi nem kell megtagadnia magától bizonyos ruhadarabokat. A lényeg az, hogy boldognak érezze magát, legyen rajta bármilyen ruha. Sokan egyébként követ3ik stílusát, többen is azt mondták olyanok akarnak lenni, mint Ella.

Az egyik követője megkérdezte tőle, hogyan tud olyan ruhákban lenni, ami nem épp az ő alkatára van varrva. Elmondta, hogy ezek csak ruhák. Nem szabad hagyni, hogy egy ruha varrása, fazonja szabja meg, hogy épp miben lehetsz. Az önszeretet és elfogadás az egyik legfontosabb dolog.

Ti képesek lennétek olyan elszántan kitartani elveitek és véleményetek mellett mint Ella?

Ezt is olvasd el