KeződoldalEmberekTudjuk, hogy minden lány szép de egy jó frizurával még szebb lehet!

Tudjuk, hogy minden lány szép de egy jó frizurával még szebb lehet!

-

Minden egyes nő szeretne szép, üde, friss, no meg fiatal lenni, ám ezt nem minden esetben lehet kivitelezni. A mai rohanó világban nagyon nehéz fittnek lenni, hiszen a munkahelyen teljesen le lehet merülni, az utána következő háztartási munkákról nem is beszélve. Sok nőnek ezért már nincs elegendő ereje ahhoz, hogy még a külsejével is foglalkozzon. Ebből kifolyólag elveszítik a varázsukat, a fényüket, mert elkényelmesednek. Búcsút intenek a sminkelésnek és a hajkorona készítésnek, amivel több probléma is van. Sajnos egy életunt, beszürkült, elfáradt nő már egyáltalán nem vonzó, főleg, ha még a külsejét is nagy mértékben elhanyagolja. A mostani cikkünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy bebizonyítsuk a nőknek, hogy igenis számít, ha meg van csinálva a hajuk illetve a sminkjük. Az alábbi képek között ég és föld lesz a különbség, és pontosan ezért soha nem szabad hagyni ennyire sutba dobni a megjelenést.

1, Egy új szín és egy jól kivitelezett smink csodákra képes.

2, Csak egy jó fodrászra van az embernek szükség ahhoz, hogy egy életunt nőből vonzó hölgyet csináljon.

3, Ennyit számít mind a smink ereje, mind pedig a fodrász kézügyessége.

4, A fakó árnyalatok csak szürkévé teszik az ember megjelenését, ezért kell feltűnő és testes színt valamint fazont választani.

5, Vannak nők, akiknek a rövidebb haj sokkal jobban áll, mint a hosszú.

6, Sajnos nem mindenki tudja szakember nélkül eltalálni azt az árnyalatot, ami jól áll neki, ezért van szükség segítségre.

7, A szőke haj, majdnem minden világos szemű nőnek jól áll, csak tudni kell, melyik árnyalat az, ami az arcbőrhöz és a karakterhez jól passzol.

8, Szerintem nincs szükség szavakra ahhoz, hogy megértsük ez a lány sokkal boldogabb az új külsejével.

9, Csak szerintem hasonlít ez a nő Adele-re? Meg kell hagyni, jót tett neki a változás.

10, Szó szerint ég és föld a megjelenése közti különbség. Ez a kép tökéletesen igazolja, miért van szükség megfelelő szakember segítségére.

11, Mintha nem is ugyanaz az ember lenne. A bal oldalon úgy néz ki, mint egy tanárnő a jobb oldalin pedig mint egy filmsztár.

12, Néha jó dolog a hajjal és a sminkkel játszani, ugyanis ilyen varázslatnak lehet az ember szemtanúja.

13, Mintha a két kép között 5 év telt volna el. Ez egyszerűen elképesztő.

14, Amikor egy életunt nőből csodálatos hölgyet varázsolnak mindössze annyival, hogy megcsinálják a haját és a sminkjét.

15, A sötét karikáknak és táskás szemeknek vége, ha megfelelő emberre bízod a sminket. A kócos hajnak is annyi, ha ügyes kezű fodrászhoz kerülsz.

Ti voltatok már ilyen átalakuláson? Változtattattok már drasztikusan magatokon?

Ezt is olvasd el