KeződoldalDivatÚjabb furcsa férfi trend kezd el terjedni Japánban - Ti használnátok?

Újabb furcsa férfi trend kezd el terjedni Japánban – Ti használnátok?

-

A tervezők és divat szakemberek éjt nappallá téve azon fáradoznak, hogy megkönnyítsék életünket, minden lehetséges módon. Hétköznapi használati tárgyakat, házakat, autókat és ruházatot állítanak elő számunkra, amik közül mindenki a maga kénye-kedve szerint válogathat. Ugyanakkor nemcsak a hölgyek számára fontos, hogy megjelenésük kifogástalan legyen, hanem az erősebbik nem viselői is erre törekszenek.

Ezt megkönnyítendő a japánok ismét előrukkoltak egy érdekes és egyben rendkívül furcsa találmánnyal, ami a férfiak mellét azonnal izmosnak mutatja. Ez a párna rögtön “szuperhős” külsőt kölcsönöz mindenféle edzés nélkül. Maga a találmány rendkívül egyszerű, de az biztos, hogy nekünk soha az életben nem jutott volna eszünkbe. Cikkünk végén te magad is szemügyre veheted, hogyan alakul át egy hétköznapi férfi Pókemberré.

Ha te is azok közé a srácok közé tartoztál, akik keményen dolgoztak azon, hogy izmos testük legyen, de valamilyen oknál fogva mégis mindig feladtad a küzdelmet, akkor a japánok legújabb fejlesztése éppen neked való. Ezzel a találmánnyal ugyanis igazán edzettnek mutathatod magad és kifogástalan fotókat készíthetsz közösségi oldalaidra.

A Cholmo nevezetű mellpárna az Amazon terméke, amelyet láthatatlanul tudsz viselni. A párnát a válladra kell helyezni és a ruha alatt teljesen észrevétlen. Fekete és bézs színekben kapható, így például egy fehér ing alá is nyugodtan felvehető.

Így néz ki a fekete Cholmo:

A bézs színű jelenlegi ára 46 dollár, vagyis közel tizennégyezer forint, míg a fekete színű 51 dolláros, azaz egy kicsit több, mint tizenötezer forintos áron érhető el. A leírás alapján a termék nejlonból és szivacsból készült. A gyártó szerint viselése kényelmes, mert még futás közben sem csúszik le, illetve a bőr is lélegzik alatta, így az izzadás sem gátolja a megtapadásban. Egy egyszerű mozdulattal levehető és elfér akár a kabát zsebében vagy akár a táskában.

A tervezők szerint emellett a Cholmo motiválja viselőjét a testmozgásra is, hiszen szemmel látható eredményt biztosít azonnal, amit aztán később edzéssel is elérhetnek. A termék segítségével a férfiak megtapasztalják a fitt és izmos mell érzését és nem akarnak lemondani róla.

Sőt, a gyártó azt is megmutatta, hogy lesz egy teljesen átlagos, hétköznapi férfiból a világ egyik kedvenc szuperhőse, a Pókember.

Végül, de nem utolsó sorban pedig, hogy teljes legyen az összhang, találtunk még valamit a világhálón. Ha már a mell izmos, akkor a hasi kockákat is elő kell csalogatni. Mit szólsz hozzá?

Te kipróbálnád vagy megvennéd valaki másnak ajándékba?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...