Újabb plágiumbotrány: Jolly megvádolta Enrique Iglesiast, hogy ellopta a dalát. Szerintetek is van hasonlóság a kettő között?

A sokak által ismert és kedvelt Jolly-t, eredeti nevén Tarcsi Zoltánt, meghívták a Mokka stúdiójába, mivel az énekes kijelentette, hogy a spanyol származású világhírű énekes és előadóművész Enrique Iglesias ellopta az ő Bűbáj és csáberő című dalát, melyet 2017-ben írt.

A stúdióba, ügyvédjével együtt érkezett az előadó, aki elmondta, hogy jelen pillanatban arra várnak, hogy a szakértői testület megállapítsa, hogy a két dal szinte teljesen azonos, illetve, hogy Enrique valóban elcsaklizta Jolly dalát. Annak érdekében, hogy a dal között hasonlóságot véljenek felfedezni az emberek, Jolly összevágta a dalokat, hogy bebizonyítsa igazát. Aki hallotta már a videót, annak valóban megüthette a fülét a hasonlóság, a különbség csak annyi, hogy az egyik 2017-ben a másik egy évre rá vagyis 2018-ban jelent meg.

Tarcsi Zoltán, azt is hozzátette, hogy őt elsősorban nem a pénz érdekli, bármennyire is hihetetlenül hangzik. Ha a szakértők arra a döntésre jutnak, hogy ez valóban plágium, akkor az ő neve is hivatalos szerzőként fog megjelenni, ami azért is jó dolog, mert újabb lehetőségek tárulnak elé és karrierje elé.

Amikor kiderült ez az egész Jolly úgy nyilatkozott, hogy örül neki, hogy végre magyar előadótól származhat világsláger, csak annyi a probléma, hogy mind Iglesias, mind Matoma elfelejtett engedélyt kérni, hogy ezt feldolgozhassák. Ebben az esetben nem volt más választása, minthogy jogi útra terelje a dolgokat és ügyvéd véleményét valamint tanácsait kikérni az ügyben, ugyanis igen nagy pénzek folynak be egy világsláger után.

A Mokkával készült interjút elhoztuk nektek, ami az alábbi videón tekinthető meg elejétől a végéig.

Illetve elhoztuk nektek azt az összehasonlító videót, amiről már feljebb beszéltünk. Hallgassátok meg, majd próbáljátok eldönteni van-e köztük hasonlóság.

Na mit gondoltok? Valóban elcsaklizhatta a spanyol énekes Jolly dalát?

Add Comment