KeződoldalDivatViszlát modern stílus! A fiatal nő a 19. század divatja szerint öltözködik...

Viszlát modern stílus! A fiatal nő a 19. század divatja szerint öltözködik és eszméletlenül jól áll neki

-

Egy fiatal ukrán nő fittyet hány a modern divatra, öltözködésével pedig elkerülhetetlenül magára vonja az emberek figyelmét. Mila Povoroznyuk egyáltalán nem úgy öltözködik, mint a modern nők. Nem híve a farmernadrágnak, a miniszoknyáknak és semmi másnak, ami kapcsolódik a modern divathoz.

Mindezek helyett a 19. századi ruhákat részesíti előnyben. Mila tizenkét évvel ezelőtt lett szerelmese a kor divatjának és már akkoriban belekezdett a varrásba. Saját kezűleg készítette a ruhakölteményeket, amiket akkor még csak különleges alkalmakkor öltött magára. Bálokon, történelmi témájú fesztiválokon jelent meg bennük. Két évvel ezelőtt viszont úgy határozott, hogy hétköznapokon sem hord ezeken kívül semmit, ami modern.

Teljesen lecserélte a ruhatárát és ma már kizárólag a viktoriánus kort idéző szetteket viseli, még a szürke hétköznapokon is. Bár a reggeli készülődés sokkal tovább tart, mint modern hölgytársainak, egyáltalán nem zavarja. Sőt, még talán élvezi is, hogy napról napra képes megdöbbenteni az embereket különleges megjelenésével. Mila az internetről és régi magazinokból meríti ötleteit, amiket aztán saját maga meg is valósít. Ugyanakkor szeret nézelődni a használt ruha üzletekben is, ugyanis onnan is sikerült már neki beszerezni több szettet is.

Bár a viktoriánus kor divatja már a múlté, Mila szerint az elegancia sosem megy ki a divatból, az pedig kétségtelen, hogy ezek a ruhaköltemények rendkívül kifinomultak. Cikkünkben megmutatjuk a fiatal nő fotóit, amelyeken egyébként csodálatosan fest úgy, hogy a modern kor divatjának nyoma sincs.

Ez volt az első 19. századi ruha, amit Mila nemcsak különleges alkalmakkor viselt. A kék kabátot saját kezűleg varrta meg, de ez még csak a kezdet volt.

A fiatal nőnek nincsenek modern ruhái, de ugyanolyan magabiztossággal viseli ruhakölteményeit, mintha azok is a 21. században születtek volna.

Az emberek álla leesik, amikor megpillantják Milát az utcán, aki elmondta, hogy már hozzászokott a megdöbbent tekintetekhez.

Persze vannak olyanok is, akik tudomást sem vesznek róla, de sokan vannak, akik dicsérő szavakkal halmozzák el őt. Ugyanakkor előfordul, hogy gonosz megjegyzéseket tesznek rá vagy éppen kinevetik.

Mila az Instagramon is közzéteszi fotóit, ahol egyébként már több, mint 86 ezer követője van.

Mila leginkább az Edward-korszakot kedveli, mivel a szüfrazsett mozgalmak ekkor vették kezdetüket.

A fiatal nő tematikus fotózásokon is részt vesz, amivel egyenesen lenyűgözi követőit.

Mila azt mondja, semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy önmaga legyen, ebbe pedig a korabeli ruhák viselete is beletartozik.

A legegyszerűbb ruhák is rendkívül jól állnak neki.

Bármit is viseljen Mila a viktoriánus korból, mindenben jól érzi magát és soha többé nem is szeretne modern ruhákat viselni, mert, mint mondja, az már nem ő lenne.

Ezt is olvasd el